Süleyman Aslan'ı Tahliye Eden Hakim Operasyonun Başında

Süleyman Aslan'ı Tahliye Eden Hakim Operasyonun Başında

Yolsuzluk soruşturmasında görev yapan polislerin sahur vakti gözaltına alınması emrini veren hakimin, yine aynı soruşturmada şüpheli olarak yer alan eski Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan’ın tahliyesine karar verdiği öğrenildi.İstanbul...

Yolsuzluk soruşturmasında görev yapan polislerin sahur vakti gözaltına alınması emrini veren hakimin, yine aynı soruşturmada şüpheli olarak yer alan eski Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan’ın tahliyesine karar verdiği öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan ve 115 kişi hakkındaki arama, yakalama ve el koyma kararını, yeni kurulan sulh ceza hakimliği verdi. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na 6 sulh ceza hakimi atandı. Bu hakimlerin arasında yer alan 2. Sulh Ceza Hakimi Hulusi Pur, gece başlatılan operasyonun arama, yakalama ve el koyma kararlarını imza attı.

Hakim Hulusi Pur’un, büyük rüşvet ve yolsuzluk operasyonu şüphelisi eski Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan’ın da aralarında bulunduğu 6 yolsuzluk şüphelisinin tahliyesine karar verdiği öğrenildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.