Sudurağı Beldesinde Kutlu Doğum Programı

Sudurağı Beldesinde Kutlu Doğum Programı

Karaman'ın Sudurağı beldesinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin hazırladığı Kutlu Doğum Programı büyük ilgi gördü.

Karaman'ın Sudurağı beldesinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin hazırladığı Kutlu Doğum Programı büyük ilgi gördü. Öğrencilerin hazırladığı program şiirler, naatlar, ilahiler ve slayt gösterileri ile devam ederken, hadis-i şerif ezberleme yarışması ödül töreni yapıldı.

Programa; Belediye Başkanı Derviş Mehmet Ceyhan, İl Müftülüğü Merkez Vaizi Murat Eroğlu, il milli eğitim müdür yardımcıları Hasan Hüseyin Oduncu ve Selmani Karaçam, şube müdürleri Abdurrahman Kurt ve Abdulkerim Çömçe, Memursen ve Eğitim Bir-Sen Karaman Şube Başkanı Yunus Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, okul idarecileri, belediye encümen üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kasaba sakinleri ve öğrenciler tarafından çekilen beş milyona yakın salavatın, okunan yüze yakın hatm-i şerifin, ayrıca söylenen kelime-i tevhit ve diğer zikirlerin duasının Halil İbrahim Şimşek tarafından yapılması ardından; gelen misafirlere gül, hurma ve diğer hediyelerin dağıtımı ile program sona erdi. Konuklar, ’’Programı oldukça güzel bulduk ve çok duygulandık, çocuklarımızla gurur duyduk, katılım çok yoğundu, kasabamız adına çok güzel bir faaliyet oldu, evlerimizde salavatlar çekildi, hatimler okundu. Peygamberimizi (sas) andık, inşallah onu daha yakından tanır ve onun nasihatlerine uygun yaşarız. Programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.’’ dediler. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.