Su Jeti Şampiyonası Antalya Yarışı 2-3 Ağustos'ta Yapılacak

Su Jeti Şampiyonası Antalya Yarışı 2-3 Ağustos'ta Yapılacak

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun düzenlediği Türkiye Su Jeti Şampiyonası 2. Yarışı 02-03 Ağustos 2014 tarihlerinde Antalya Konyaaltı Plajı'nda gerçekleştirilecek.Titus Feronia Motor ve Doğa Sporları Kulübü'nün organize ettiği Türkiye...

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun düzenlediği Türkiye Su Jeti Şampiyonası 2. Yarışı 02-03 Ağustos 2014 tarihlerinde Antalya Konyaaltı Plajı'nda gerçekleştirilecek.

Titus Feronia Motor ve Doğa Sporları Kulübü'nün organize ettiği Türkiye Su Jeti Şampiyonası 2. Yarışı 02-03 Ağustos 2014 tarihlerinde Antalya Konyaaltı Plajı'nda gerçekleştirilecek. Seyir keyfinin yüksek olacağı ve çok çekişmeli bir yarış olacağı belirtilen şampiyonaya yerli – yabancı 50 sporcunun katılması bekleniyor.

Su Jeti Şampiyonası'nın Antalya yarışının 2 Ağustos Cumartesi günü yapılacak serbest ve sıralama antrenmanlarıyla başlayacağı açıklandı. Aynı gün Yamaha Stock Slalom, Yamaha Stock Drag ve Women Class yarışlarının da yapılacağı belirtildi.

3 Ağustos Pazar günü ise Drag Open Class, Open Class Slalom, Pro Endurance Balkan Cup, Flyboard Cup ve Free Style yarışlarının yapılacağı ve Su Jeti Şampiyonası'nın tamamlanacağı açıklandı.

YARIŞ, DÜNYA BARIŞI'NA ADANDI

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun düzenlediği her etkinliği bir toplumsal farkındalık projesiyle desteklediğine vurgu yapılırken bu yarış için seçtiği evrensel konunun da 'Dünya Barışı' olduğu belirtildi.

Başta Filistin ve Gazze olmak üzere, Suriye, Irak ve Mısır gibi ülkelerde yaşanan ateş çemberine vurgu yapılırken, bu coğrafyada yaşanan savaşların sona ermesi ve barışın gelmesi için yarışılacağı belirtildi. Federasyon yetkilileri, "Çocuklar ölmesin, şeker de yiyebilsinler" diye bağırmak üzere tüm Antalya'lıları yarışı izlemeye ve seslerini tüm dünyaya duyurmaya çağırdılar.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.