Sü Diş Hekimlerinin Mezuniyet Sevinci

Sü Diş Hekimlerinin Mezuniyet Sevinci

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılını geride bırakan Selçuk Üniversitesi (SÜ) Diş Hekimliği Fakültesi, 23`üncü dönem öğrencileri gerçekleştirilen törenle mezun oldu.

Süleyman Demirel Kültür Merkezi 30 Ağustos Salonu’nda gerçekleştirilen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan, Fakültenin Dekanı Prof. Dr. Bora Öztürk, Necmettin Erbakan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yağmur Şener, Konya Diş Hekimleri Odası Başkanı Nejdet Güz, öğretim üyeleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Törenin açılışında konuşan Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan, “Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, ülkemizde son derece iyi tanınmaktadır. Dünyadaki 23 bin üniversitenin arasından kendine üst basamaklarda yer bulan üniversitemizin bu başarısında diğer fakültelerimiz kadar Diş Hekimliği Fakültemizin de katkıları yadsınamaz. Mesleklerinizde bir adım önde olmak için kendinizi sürekli yenilemeye çalışın. Bundan sonraki hayatlarınızda da başarılarınızın devamını diliyorum ve hepinizi kutluyorum” dedi.

“SELÇUK’UN ONURLU KİMLİĞİNİ HER YERDE TAŞIYACAĞINIZA İNANIYORUM”

Öğrencilerini çağdaş, ilkeli, ahlaklı, toplumuna ve kültürüne sahip çıkan bireyler ve diş hekimleri olarak yetiştirdiklerini belirten Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bora Öztürk, “Öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmemizde bize bütün imkânları sağlayan Rektörümüz Prof. Dr. Hakkı Gökbel başta olmak üzere üniversite yönetimine teşekkür ederiz. Fakültemiz altyapısı güçlü ve akademik yönden nitelikli olmasının yanı sıra Selçuk Üniversitesi’nin ayrıcalıklarını da en iyi şekilde yaşamaktadır. Öğrencilerimiz, öğretim üyelerimizin de destekleriyle kendilerini en iyi şekilde yetiştirdiler. Geleceğe önemli katkı sağlayacak ve yön verecek olan öğrencilerimizin Selçuk Üniversitesi’nin onurlu kimliğini her yerde taşıyacaklarına inanıyorum. Hepinize meslek hayatınızda başarılar diliyorum” diye konuşu.

DÖNEM BİRİNCİSİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Öğrenciler adına konuşma yapan Diş Hekimliği Fakültesi dönem birincisi Şule Soysal ise, “Bize özgüven veren, çağdaş ve nitelikli yetişmemizde büyük çaba harcayan öğretim üyelerimize teşekkür ederim. Buradan aldığımız bilgi ve birikimle mesleğimizi en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum. Bana 5 yıl boyunca destek veren ailem, hocalarım ve arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu.

Özbayram, konuşmasının ardından yaş kütüğüne plaket çaktı.

KEPLER HAVAYA FIRLATILDI

Öğrenciler, Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Faruk Akgünlü eşliğinde hekimlik yemini etti. Dönem birincisi Şule Soysal, diplomasını ve hediyesini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan’dan aldı.

Fakülteden mezun olan 92 öğrenci diplomalarını öğretim üyelerinin elinden aldıktan sonra hep birlikte keplerini havaya attı. Mezuniyet sevincini arkadaşlarıyla ve aileleriyle paylaşan öğrenciler bu unutulmaz anları ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.