Stresli bekleyiş

Stresli bekleyiş

Atiker Konyaspor sezonun bitimine iki hafta kala henüz ligde kalmayı garantileyemedi. Yeşil-beyazlı ekip Karabük deplasmanında kötü futbola rağmen kazanarak puanını 35 yaptı. Atiker Konyaspor’un gözü artık iç sahada oynanacak Göztepe maçında

Spor Toto Süper Ligin 32. haftasını deplasmanda Karabükspor’u 1-0 yenen Atiker Konyaspor puanını 35 yaptı. Karabük deplasmanında kötü futbola rağmen kazanmasını bilen yeşil-beyazlı ekip henüz kümede kalmayı garantileyemedi.  Rakiplerin de yarıştan kopmaması Atiker Konyaspor’u kümede kalma adına henüz rahatlatmadı.  Karabükspor'u yenerek puanını 35'e çıkaran ve kritik bir virajı daha geçen Atiker Konyaspor'da gözler Göztepe maçına çevrildi Haftayı 1-0’lık K.Karabükspor galibiyetiyle kapatan Atiker Konyaspor’da, sezonun 33.haftasında 12 Mayıs Cumartesi günü oynanacak Göztepe maçının hazırlıkları bir günlük aradan sonra bugün saat 18:00’da yapılacak antrenmanla başlayacak.

LİGİN EN KRİTİK MAÇI OLACAK

Bugüne kadar birçok kritik maça çıkan Atiker Konyaspor Göztepe ile sezonun son kritik maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazandığı takdirde büyük bir ihtimalle ligde kalmayı garantileyecek. Aksi  sonuçlar aldığı takdirde Atiker Konyaspor korkulu rüyalar görebilir.  Rakiplerle olan puan farkının çok az olması yeşil-beyazlı ekibin rahatlamasını engelliyor.  

BURSA VE KARABÜK MAÇINDAKİ OYUN TEDİRGİN ETTİ

Geride kalan iki haftada oynadığı futbolla taraftara büyük korku yaşatan Atiker Konyaspor’un bu durumu Göztepe maçı öncesi camiayı tedirgin etti. Bursa karşısında  oynadığı kötü futbolla yenilmezlik serisini sonlandıran ve ayrıca 5 maç sonra kalesinde gol gören Atiker Konyaspor Karabükspor karşısında da sergilediği isteksiz futbolla taraftarını önemli Göztepe maçı öncesinde tedirgin etti.

FERHAT TÜRKOĞLU          

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.