Stres attılar

Stres attılar

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu amatör spor kulüplerin yöneticileri ile Antalya’da gerçekleştirdiği toplantıda hem stres attı hem yeni sezon öncesinde bilgi alışverişinde bulundu

7-8-9 Ekim 2016 tarihlerinde Antalya'da yapılan toplantıya; Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu kurulları, kulüp başkanları, yöneticileri ve yerel basın mensupları katıldı.Başkanlar Kurulu Toplantısı ilk bölümünde; Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay'ın açılış, tanıtım konuşması ile başladı ve federasyonumuzun çalışmalarının yer aldığı slayt gösterisi ile devam etti. Toplantı Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Konya'da devam eden ve tamamlanan spor tesisleri ile ilgili slayt gösterisi eşliğinde bilgilerin yer aldığı sunumunu gerçekleştirdi.

BAYKAN HİZMETLERİ ANLATTI

İlk bölümün sonunda Spor Genel MüdürüMehmet Baykan, daha önce başkanlığını yaptığı Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda 1998 yılından bu yana gerçekleşen hizmetler noktasında beraber çalıştığı kulüp başkanlarını, yöneticilerini anarak geldiği noktada burada olan yada olmayan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarının emeğinin olduğunu belirttiği duygu yüklü bir konuşma yaptı.

KURA ÇEKİLDİ

Başkanlar Kurulu Toplantısı, 2. bölümünde ise; Atiker Konyaspor ve Konya Anadolu Selçukspor Futbol Gelişim Akademisi Koordinatörü Cihan Önal, amatör spor kulüplerinin altyapıları ve Konyaspor ile ilişkileri konusunda bilgilendirmeler yaptı. Amatör kulüp yöneticilerimizde söz aldığı soru-cevap kısmında görüş önerilerini paylaştılar. Son olarak Konya Futbol İl Temsilcisi H.İbrahim Samur yeni sezonun kulüplere hayırlı olmasını dileyerek çeşitli konular hakkında bilgiler verdi. Proğram Konya Amatör Küme 2016-2017 Futbol Sezonu, Süper Grup ve 1.Amatör Küme kura çekiminin yapılması ile sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.