Staikos Vergetis: Tarihi Maçta Zor Bir Deplasmana Geldik

Staikos Vergetis: Tarihi Maçta Zor Bir Deplasmana Geldik

Beşiktaş'ın UEFA Ligi'ndeki rakibi Asteras Tripolis'te teknik direktör Staikos Vergetis, İstanbul'da olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Tarihi maçta zor bir deplasmana geldik." dedi.UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında yarın Beşiktaş'la..

Beşiktaş'ın UEFA Ligi'ndeki rakibi Asteras Tripolis'te teknik direktör Staikos Vergetis, İstanbul'da olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Tarihi maçta zor bir deplasmana geldik." dedi.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında yarın Beşiktaş'la karşılaşacak Asteras Tripolis'te teknik direktör Staikos Vergetis, maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Teknik direktör Staikos Vergetis, "Çok güzel bir yaz sezonu geçirdik. Tam 3 tur geçtik. Bu bizim için büyük bir başarı. İlk kez UEFA Kupası'ndaki turlara kaldık. Tarihi bir maçta zor bir deplasmana geldik. Başlangıcı burada Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş'la yapmak için bulunuyoruz. Yarın UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçımız. Bizim görevimiz o küçük şehrimiz Tripolis kentinin yönetimini, halkını, taraftarlarını ve bizleri sevenleri en iyi temsil etmek için burada mücadele edeceğiz." şeklinde konuştu.

Futbolcularına güvendiğini kaydeden Staikos Vergetis, "Olgun ve profesyonel futbolcular, onlarla çok güzel başarılar yaşadık. Daha da başarılar yaşayacağımıza inanıyorum. Çünkü futbolcularımı çok iyi tanıyorum." ifadelerini kullandı.

Vergetis, kendilerini İstanbul'da olmaktan dolayı çok mutlu ve şanslı hissettiklerini de belirterek, sözlerini şöyle tamamladı: "İki ülke arasında bir sorun yok diyebiliriz. Futbol bir kültür bir medeniyettir. Yarın akşam da biz hem Yunan hem de Türk taraftarların en iyi şekilde maç izlemeleri için elimizden geleni yapmaya çalışacağız."

Asteras Tripolisli futbolcu Giorgos Zisopoulos ise "Hocamızın dediği gibi çok mutlu bir yaz yaşadık. Tarihimizde ilk kez 3 tur geçtik. Şu anda ilk kez de bu tarihi ve güzel şehirde Beşiktaş'la oynamak için burada bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'a saygı duyduklarını da dile getiren Zisopoulos, "Dünyaca ünlü futbolcular bulundurduklarını ve özellikle Hırvat teknik direktörün burada bulunması onlar için büyük bir şans. Fakat tabii ki bu bizim inancımızı yitirmiyor. Biz o küçük şehir için, bizi seven taraftarlarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmak için burada 90 dakika mücadele edeceğiz." diyerek sözlerini tamamladı.

Bu arada Yunan ekibi, hazırlılarını Olimpiyat Stadı'nda yaptığı antrenmanla tamamladı. İlk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanda Asteras Tripolisli futbolcular, koşu ve top çalışması yaptı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.