Stadyum içinde yemek keyfi

Stadyum içinde yemek keyfi

Canlı maç izlenerek yemek yenebilecek ilk restoran olma özelliği taşıyan Arena Kafe-Restoran müşterilerine birbirinden farklı lezzetleri sunuyor.

Türkiye’de stadyum içinde maç izlenerek yemek yenebilecek ilk restoran olma özelliğini taşıyan Arena Kafe-Restoran Konya Büyükşehir Belediyesi Torku Stadyumu’nda hizmete girdi.
 
Sektörün önemli temsilcilerinden Yaşar Yerebasmaz ve Fatih Kürkçü tarafından kurulan Arena Restoran, işletme Müdürü Halil İbrahim Kilimci ile birlikte önceki gün basın temsilcilerini ağırladı.
 
Restoran hakkında bilgiler veren Arena Kafe-Restoran işletme müdürü Halil İbrahim Kilimci, “Özlenen Konya mutfağı ve misafirperverliği ile hizmet edecek olan Arena Restoran’ı farklı kılan misafirlerinin ihtiyaç duymayacağı hizmetlerden arındırılmış olmasıdır” dedi. Yeni konsepti de değerlendiren Kilimci, “Son yıllarda yiyecek, içecek alışkanlıklarında değişim yaşanıyor. Kalitenin ayrıcalık değil hak olduğu bilinci ile yola çıkan işletmemizde özlenen lezzetleri uygun fiyat stratejisi ile alanında uzman kadromuzla misafirlerimize sunuyoruz” diye konuştu.
 
Torku Arena Stadı’nda sahaya en hakim noktadan restoran ortamı rahatlığında futbol müsabakaların da seyredilebileceğini ifade eden işletme sahiplerinden Yaşar Yerebasmaz ise, “İşletmemiz haftanın her günü 09.00 ila 22.00 arasında faaliyettedir. Maç olduğu saatlerde, passolig ve TC kimlik numaraları ile vatandaşlarımız hem yemek yiyebilir hem de maç izleyebilir. Bu oluşumla Türkiye’de bir ilk gerçekleştiriyoruz. Kahvaltı, Konya mutfağının seçkin lezzetleri, ızgaralar ve Arena Restoran’a özel yemeklerden oluşan menümüz ile hizmetinizdeyiz” dedi.
 
Yerebasmaz, toplantılar ve yüksek sayıdaki grup yemekleri için de hizmet verdiklerini sözlerine ekledi.
 
MUHAMMET GÜMÜŞ - merhabahaber.com
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum