Sporda en kötü hafta

Sporda en kötü hafta

Konya takımları bu hafta oynadıkları maçlarla sezonun en kötü haftasını geçirdi. Oynadıkları maçların sonucuna göre Konya takımları, en kötü haftayı geride bıraktı

2015-2016 sezonunun futbol ve basketbol liginde kapanmasına kısa bir süre kaldı. Bu hafta Konya takımları oynadıkları maçlarla birlikte en kötü haftayı geride bıraktı.  Torku Konyaspor Basketbol takımı küme düşerken, Torku Konyaspor ise aldığı mağlubiyetle 13 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Anadolu Selçukspor ise evinde sezonun son maçında Kırklarelispor'a 4-1 yenilerek ağır bir yara aldı. Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'u şampiyon olarak tamamlayan ve 3.Lig öncesi oyanan Play Off maçında Halide Edip Adıvarspor'a 2-0 yenilen Sarayönü Belediyespor, 3.Lig'e çıkamadı

SERİ BİTTİ

Bu sezon aldığı galibiyet ve başarılı futbolu ile futbolseverlerden tam not alan temsilcimiz Torku Konyaspor, deplasmanda Antalyaspor'a Eto'o'nun attığı golle 1-0 mağlup oldu. Temsilcimiz Torku Konyaspor, Antalyaspor karşısında aldığı bu yenilgi ile 2016 yılında ki ilk mağlubiyetini aldı. 2016 yılında Spor Toto Süper Lig'de 13 maçlık yenilmezlik serisi elde eden Torku Konyaspor, Antalyaspor karşısında aldığı bu mağlubiyetle yenilmezlik serisi de son buldu. Temsilcimiz Torku Konyaspor, hafta pazartesi evinde Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

KÜME DÜŞTÜ

Sezona iyi başlayan, sezona performasını yayamayan Torku Konyaspor basketbol takımı  2015-2016 Spor Toto Basketbol Ligi'nin bitimine iki hafta kala deplasmanda Türk Telekom'a 95-81 yenilerek küme düştü. Bu sezon maddi sıkıntılar yaşayan Torku Konyaspor'da birçok yabancı oyuncu para alamadığı gerekçesiyle şehri terk etti. 2016 yılında sadece bir galibiyet alan Torku Konyaspor Basketbol Takımı, 2016 yılında 15 mağlubiyet aldı. Torku Konyaspor Basketbol takımı 2016 yılındaki tek galibiyetini İstanbul BBSK'yı deplasmanda 81-79 yenerek aldı.

YAVRU KARTAL DAĞILDI

Sezona Abdurrahman Baysangur yönetiminde merhaba diyen ve ardından Abdurrahman Baysangur'un istifasıyla Anadolu Selçukspor, bu hafta prestij maçına çıktı. Evinde Kırklarelispor'u ağırlayan Anadolu Selçukspor rakibine 4-1 mağlup oldu. Anadolu Selçukspor, Kırklarelispor karşısında aldığı mağlubiyetle sezonun 14.mağlubiyetini aldı. Anadolu Selçukspor, sezonun 32.haftasında Hatayspor'u 2-0 yenerek TFF 2.Lig'te 2015-2016 sezonunun kapanmasına 2 hafta kala ligde kalmayı garantiledi.

SARAYÖNÜ ŞANSI DEĞERLENDİREMEDİ

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta Konya'yı temsil eden 3 takımdan biri olan ve sezonu şampiyon olarak tamamlayan Sarayönü Belediyespor, 3.Lig öncesi  2 kademeli oynanan Play Off maçlarında yenilerek 3.Lig'e çıkma şansını yitirdi. Temsilcimiz Sarayönü Belediyespor, Afyon Yenişehir Stadyumu'nda TM Kırıkkalespor'a uzatmalara giden maçta 3-1 yenilirken Kütahya Dumlupınar Stadyumu'nda  Halide Edip Adıvarspor ile karşılaştı. Rakibine 2-0 yenilen Sarayönü Belediyespor, 6 sezondur devam ettiği Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta yoluna yeni sezonda da devam edecek.

AHMET SÜTCÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.