Spor organizasyonlarından Konya ekonomisine katkı

Spor organizasyonlarından Konya ekonomisine katkı

Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak ve Genel Yayın Yönetmeni Recep Çınar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz'ü makamında ziyaret ederek, Ersöz'den Konya'da yapılan faaliyetler ve spor yatırımları ile ilgili bilgi aldılar.

Ziyarette Konya'nın hem sportif anlamda, hem de tesisleşme anlamında önemli mesafeler kat ettiğini bildiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, “Konya'mız sportif başarı ve tesisleşme anlamında çıtayı yükseltti. Özellikle son dönemlerde Konya'da yapılan organizasyonlar nedeniyle ekonomimize de büyük katkılar sunuyoruz” dedi.

Konya'nın her ay mutlaka önemli bir spor organizasyonuna ev sahipliği yaptığını söyleyen Ömer Ersöz şöyle konuştu:

“Sayın Müsteşarımız ve Spor Genel Müdürümüzün şehrimize kattığı tesislerin yanı sıra Konya'da yapılmasına ön ayak oldukları organizasyonların şehrin ekonomisine önemli bir katkıda bulunduğunu düşünüyorum. Oteller olsun, lokantalar olsun, hediyelik eşya satan esnaflar olsun, bu tür organizasyonlardan oldukça faydalanıyorlar. Hatta simitçiler bile bu sportif faaliyetlerden nasiplerine düşeni alıyorlar. Dolayısıyla bu anlamda Müsteşarımız ve Genel Müdürümüze teşekkür ediyoruz.”

Ziyarette konuşan Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak ise, bu tür spor organizasyonlarının Konya'nın imajını da güçlendirdiğini belirterek, “Konya'ya bir çivi çakan her kim olursa olsun bu şehrin nimetlerinden yararlananlar olarak kendilerine minnet borçluyuz. Dolayısıyla ben de  hem sayın Müsteşarımıza, hem de sayın Genel Müdürümüze bu şehirde yaşayan birisi olarak teşekkür ediyorum” dedi.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.