Sp'li Yusufoğlu: Tbmm'de Muhalefet Yok

Sp'li Yusufoğlu: Tbmm'de Muhalefet Yok

Saadet Partisi Samsun İl Başkan Yardımcısı Necati Yusufoğlu, TBMM'de grubu bulunan muhalefet partilerinin asıl görevlerini yapmadıklarını belirterek "Olumsuzlukları, hırsızlıkları, dönen rüşvet çarklarını muhalefet neden dile getirmiyor?...

Saadet Partisi Samsun İl Başkan Yardımcısı Necati Yusufoğlu, TBMM'de grubu bulunan muhalefet partilerinin asıl görevlerini yapmadıklarını belirterek "Olumsuzlukları, hırsızlıkları, dönen rüşvet çarklarını muhalefet neden dile getirmiyor? TBMM'de muhalefet yok."dedi.

Saadet Partisi Samsun İl Başkan Yardımcısı Necati Yusuoğlu, parti binasında basın toplantısı düzenledi. Açıklamasında TBMM'de grubu bulunan muhalefet siyasi partilerinin asıl görevini yerine getirmediğini söyleyen SP İl Başkan Yardımcısı Necati Yusufoğlu, "Türkiye'de muhalefet yok. TBMM'de grubu bulunan muhalefet siyasi partileri asıl görevlerini yerine getirmiyor. Muhalefet partileri olumsuzlukları, hırsızlıkları ve rüşvet çarkını neden gündeme getirmiyor ?Üretim bitirilmiş durumda. Muhalefet parti liderleri bu durumda bile birbirine hakaret ediyor." dedi.

İktidar partisinin çözüm sürecini vatandaşlara anlatmadığını söyleyen SP İl Başkan Yardımcısı Necati Yusufoğlu, "MHP Lideri Devlet Bahçeli, Anavatan Partisi Eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz, DSP'nin merhum Genel Başkanı Bülent Ecevit hükümetinde ikiz yasalar çıkarıldı. Recep Tayyip Erdoğan bu yasaların kanunlaşması sağlamak için TBMM'ye gönderdi. Yasalarda halklar kendi geleceklerini tayin edecekler denildi. PKK ile yapılan bu anlaşma neye taviz olarak verildi? Bu yasalara muhalefet ve iktidar birlikte imza attılar. Açıklayın neden ülkeyi böldünüz, sattınız? 75 milyonun geleceği ile oynadınız." diye konuştu.

Açıklamasında Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın Türkiye'nin büyümesi ile ilgili yaptığı açıklamayı eleştiren SP İl Başkan Yardımcısı Necati Yusufoğlu şunları kaydetti: "13 yılda faize 660 milyar dolar ödeyerek, 904 milyar dolar dış ticaret açığı vererek ve 600 milyar doları aşan borç yükü ile kalkınan büyüyen örnek bir ülke daha var mı? Bu ekonomik programların devam etmesi halinde ülke bundan da kötüye gideceğinden ekonominin daha da kırılganlaşağından hiç kuşkumuz yoktur."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.