Sp'li Çalışkan: Türkiye’de 12 Yıldır Ahlaki Çöküntü Yaşanıyor

Sp'li Çalışkan: Türkiye’de 12 Yıldır Ahlaki Çöküntü Yaşanıyor

Saadet Partisi (SP) Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Süleyman Çalışkan, Türkiye’de son 12 yılda büyük bir ahlaki çöküntünün yaşandığını, her türlü ahlaksızlığın serbest hale geldiğini ifade etti. SP Adana İl Başkanlığı Mahmudiye...

Saadet Partisi (SP) Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Süleyman Çalışkan, Türkiye’de son 12 yılda büyük bir ahlaki çöküntünün yaşandığını, her türlü ahlaksızlığın serbest hale geldiğini ifade etti.

SP Adana İl Başkanlığı Mahmudiye Külliyesi Konferans Salonu'nda seçime hazırlık toplantısı yaptı. Burada konuşan SP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Süleyman Çalışkan, AKP hükümetinin maddi ve manevi kalkınma konularında sınıfta kaldığını vurguladı. Çalışkan, "Ülkemizde kumarın her türlüsü serbest, zina serbest, faiz serbest; Allah’ın yasak kıldığı birçok şey serbest, böyle bir toplumda huzur ve refah olması beklenemez." dedi. Gençleri bekleyen tehlikelere dikkat çeken Süleyman Çalışkan, "Gençlerimiz bonzai ve uyuşturucunun her türlüsüyle zehirleniyor, genç kızlarımız fuhuş tuzağına sürükleniyor, aile kurumu sarsılıyor, Saadet Partisi’ne her zamankinden daha çok ihtiyaç var, önümüzdeki genel seçimlerde mutlaka mecliste olmalı ve Milli Görüş’ü iktidara taşımalıyız." diye konuştu.

İl Başkanı Mustafa Gözütok ise tüm ilçe ve mahalle teşkilatlarıyla seçime hazır olduklarını belirtti. Gözütok yaptığı açıklamada Adana'da birinci olmak için çalışacaklarını, Saadet Partisi’ni iktidara taşımayı hedeflediklerini ifade etti. Mustafa Gözütok; Siyonizm'in kendi emellerini gerçekleştirmek için çalıştığını, Ortadoğu’da yaşanan sıkıntıların Büyük İsrail’in ayak sesleri olduğunu ifade etti. 54. Erbakan Hükümeti’nin çekiç gücü göndererek bölge barışı için en önemli adımı attığını vurgulayan Gözütok, AKP hükümetinin çıkardığı tezkerelerle ABD’ye bölgede her türlü operasyonu yapma imkanı tanıdığına dikkat çekti.

İlçe başkanları ve birim başkanlarının rapor sunumlarından sonra toplantı sona erdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.