Sözleşmeler sona eriyor

Sözleşmeler sona eriyor

Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Abdurrahman Baysangur ve 11 oyuncunun sözleşmesi 31 mayıs itibari ile bitecek. Anadolu Selçukspor’da yeni sezon için 7 oyuncunun sözleşmesi devam ediyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta sezonu  45 puanla 9. sırada tamamlayan Anadolu Selçukspor’da yönetim yeni sezon için beklemede.  Zor bir sezonu geride bırakan yeşil-beyazlı ekipte futbolcular teknik ekip ve yönetim tatile çıktı. Anadolu Selçukspor yönetiminin yeni sezon çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlayacakları ifade edildi.  

BAYSANGUR’UN SÖZLEŞMESİ BİTTİ

Göreve gelmesiyle birlikte Anadolu Selçukspor’u çıkışa geçiren teknik direktör Abdurrahman Baysangur’un sözleşmesi sezonun bitmesiyle birlikte sona erdi. Baysangur sezonun bitimiyle birlikte tatile giderken yeni sezonla ilgili bir görüşmenin yapılmadığı ifade edildi. Yeşil-beyazlı ekibin başarılı hoca ile yola devam edip etmeyeceği merak konusu.

Anadolu Selçukspor 2014-2015 sezonuna teknik direktör Zafer Turan’la başladı. Yeşil-beyazlı ekip Turan’la çıktığı 6 maçta da sahadan boynu bükük ayrıldı.  6 maçta sıfır çeken Yeşil-beyazlı ekipte  Zafer Turan istifa etti ve 7. haftada takımın başına alt yapı sorumlusu Abdurrahman Baysangur getirildi. Baysangur ilk maçına Centone Karagümrük karşılaşmasında çıktı. Anadolu Selçukspor deplasmanda rakibine 1-0 yenildi ve art arda 7 yenilgisini aldı ve 0 puanda kalmaya devam etti.

Ligin sekizinci haftasına 7’de  sıfır çekmiş bir takım olarak giren Anadolu Selçukspor sahasında 7 maçta  6 galibiyet 1 beraberlik alan lider Pendikspor ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmayı 2-1 kazandı ve çıkışının startını verdi.  Abdurrahman Baysangur ve öğrencileri bu maçtan sonra oynadıkları 28 maçta 10 galibiyet 12 beraberlik alarak 42 puan topladı.

7 OYUNCUNUN SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

Anadolu Selçukspor’da yeni sezon için 7 oyuncunun sözleşmesi devam ederken 8 oyuncu Torku Konyaspor’dan kiralık 11 oyuncunun ise sözleşmesi 31 mayıs itibari ile sona erecek. Yeşil-beyazlı yönetimin transfer konusundaki politikası da  ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

KONYASPOR’DAN 8 OYUNCU GELDİ

Her sezon olduğu gibi 2014-2015 sezonunda Torku Konyaspor’un oyuncuları kiralık olarak Anadolu Selçukspor’da oynadı.  Torku Konyaspor’dan 6 oyuncu sezon başında Anadolu Selçukspor’a katılırken 2 oyuncu ise devre arasında takıma dahil oldu. 

Torku Konyaspor’dan Anadolu’ya kiralık gelen oyuncuların bir çoğu Konyaspor’da forma giymedi. Sürekli Anadolu forması giyen bu isimler Anadolu Selçukspor ile özdeşleşti. Bu isimlerin başında son haftalarda attığı kritik gollerle takımını sırtlayan Aykut Uluç geliyor Aykut Torku Konyaspor’un oyuncusu olmasına rağmen her sezon başında Anadolu Selçukspor’a gönderiliyor.  Aykut’la birlikte İsmail Güven, Mehmet Abdullah Çoban da bu kaderi paylaşan oyuncular arasında. Geride kalan sezonda bu oyuncular arasına Yunus Emre Yalçın ve Ahmet Sabri Fener de dahil oldu.  Bu oyuncuların tamamımın yeni sezonda da Anadolu’da olması bekleniyor. Ligin devre arasında ise Tufan Özbozkurt ve kaleci Oğuzhan Demirci takıma katıldı.  Sezon başında Konyaspor’a transfer edilen Halil İbrahim Sönmez de Anadolu Selçukspor’a kiralanan oyuncular arasındaydı. Bu oyuncu Anadolu Selçukspor’a yaptığı katkıyla tüm dikkatleri üzerine çekti..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.