Sözcü yazarları Yılmaz Özdil'i istiyor

Sözcü yazarları Yılmaz Özdil'i istiyor

Hürriyet'ten kovulan Yılmaz Özdil'in yeni adresi Sözcü olacak..

Hürriyet gazetesinde, yazısının basılmaması nedeniyle kriz çıkan ve gazete ile yolları ayrılan Yılmaz Özdil, Sözcü'ye geçiyor. 

Şu ana kadar patronajla bir anlaşmaya varmayan Özdil'in yakında resmi olarak sözleşmeyi imzalayacağı ve Sözcü sütunlarında ulusalcı okur kitlesiyle buluşacağı belirtiliyor. 

Özellikle Uğur Dündar'la sıkı dost olduğu bilinen Özdil, Dündar ve Bekir Coşkun'un yanı sıra Emin Çölaşan'dan da açık bir davet aldı. 

BEKİR COŞKUN "BİZİMSİN" DEDİ

Sözcü yazarı Bekir Coşkun bugünkü yazısında "Sen patronun değil, bizimsin" diyerek kendisine kapının açık olduğunu bildirdi. Bekir Coşkun hatırlanacağı üzere Yılmaz Özdil'den önce o köşenin sahibiydi. Bekir Coşkun'un Hürriyet'ten kovulmasıyla birlikte yerine Yılmaz Özdil transfer edilmişti. 

EMİN ÇÖLAŞAN: HOŞ GELDİN

Öte yandan bir başka ulusalcı yazar Emin Çölaşan ise Yılmaz Özdil'i "Bizde baskı yok, sansür yok, Sözcü'ye hoş geldin" cümleleri ile çağırdı. 

UĞUR DÜNDAR: HEYECANLA BEKLİYORUZ

Diğer taraftan Yılmaz Özdil'in yakın dostu ve ağabeyi Uğur Dündar da gazete adına kendisini heyecanla beklediklerini duyurdu. Yılmaz Özdil'in Hürriyet'te basılmayan yazısını köşesinde bütünüyle yayınlayan Dündar da Yılmaz Özdil'in Sözcü'ye geçeceğinin işaretini veren yazarlardan biri oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.