Sosyal adaylar

Sosyal adaylar

Atiker Konyaspor başkanlığı için adaylığını açıklayan Zeki Çimen ve Mustafa Oral sosyal medyayı etkin kullanmaya başladı.

Atiker Konyaspor başkanlığı için adaylığını açıklayan Zeki Çimen ve Mustafa Oral sosyal medyayı etkin kullanmaya başladı.  Oral ve ekibi geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden taraftarın sorularını yanıtlarken Zeki Çimen de sosyal medya hesabından projelerini paylaştı

Atiker Konyaspor Kulübü bozuk delege yapısına rağmen tarihinin en renkli seçimlerinden birine hazırlanıyor. Şuana kadar resmi olarak adaylıklarını açıklayan Zeki Çimen ve Mustafa Oral taraftar ve kamuoyu ile olan iletişimlerinden tam not aldı.  İki aday sosyal medya hesaplarını da etkin bir şekilde kullanarak Konyaspor’un gelecek vizyonu adına önemli bir adım attı. İki adayın Konyaspor ile ilgili projelerinin yanında sergiledikleri bu yaklaşım ve şeffaflık taraftara büyük mutluluk yaşattı.

ORAL SORULARI YANITLADI

“Konyaspor Retro”  projesi ile yeşil-beyazlı camiaya başkan adaylığını açıklayan Mustafa Oral ve ekibi geçtiğimiz cumartesi günü yaptığı bir uygulama ile sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı. İki saat süren uygulama da Oral ve ekibi birçok soruyu yanıtladı.

BU HAREKET KONYASPOR’UN YÖNETİM TARZINI İLERİ TAŞIYACAKTIR

Mustafa Oral ve ekibi mevcut delege yapısı içerisinde seçilme şanslarını nasıl gördükleri sorusuna: “Bizim için en büyük talihsizlik olarak görünen delege yapısının farkındayız. 7’den70’e bütün Konyalıların ve Konyasporluların gönlüne girip hafızalarında iz bırakıp Konyaspor yönetim tarzını en üst çıtaya taşımak hepimizin kazancı olacağına inanıyoruz” şeklinde cevapladı

TEKNİK DİREKTÖR KONUSU

Mustafa Oral ve ekibi taraftarlardan gelen teknik direktör konusunda şu cevapları verdi.  Oral göreve gelmeleri halinde Sergen Yalçın ile çalışmayacaklarını ifade ederek: “ Sergen Yalçın’a olan vefa borcumuzun farkındayız. Fakat çok iyi bir sezon başı kampı geçirmek istediğimiz için göreve geldiğimiz takdirde düşündüğümüz bir teknik adam Sergen Yalçın değil. Teknik direktör konusunu günlük düşünmeyeceğiz.” Dedi.  Oral ve ekibi  Rıza Çalımbay sorusuna ise ‘İyi insan’, tüm teknik direktörlere eşit mesafedeyiz” cevabını verdi.

AYKUT KOCAMAN SİNYALİ

Tüm teknik direktörlere eşit mesafedeyiz diyen Oral ve ekibi  Aykut Kocaman ilgili soruya da aynı cevabı vererek. “Aykut Kocaman a da aynı mesafedeyiz. Ama yarım kalan işlerimizin olduğunu da düşünüyoruz” eklemesini yaptı.  Ayrıca Aykut Kocaman’ın kendileri ile iliği bir problemi olmadığının da altını çizdi

TRANSFER CEVABI

Transferle ilgili sorulan soruya ise Oral ve ekibi “Takımımızı incelediğimizde 5 oyuncuya ihtiyacımız gözükmektedir, fakat bu bugün izlenen tablodur. Transferden ziyade kadro yapısı içinde ekonomik hasar yaratan bir grup olduğu gözlenmektedir. Detaylı çalışmalar yapıp en doğru modeli uygulamaya çalışacağız” cevabını verdi. Mustafa Oral ve ekibi transfer ücretleri ile ilgili olarak da şeffaf bir yapı sergileneceğini ve KAP olarak bilinen Kamuyu Aydınlatma Platformu’nun ilerleyen zamanlarda kullanılacağını ifade etti

ZEKİ ÇİMEN DE  SOSYAL MEDYADAN PROJELERİNİ AÇIKLADI

Atiker Konyaspor’un bir diğer başkan adayı Zeki Çimen de projelerini sosyal medyadan açıklarken kendisine yöneltilen soruları da cevapladı.

SERGEN YALÇIN’LA  GÖRÜŞECEĞİZ

Çimen Sergen Yalçın’la ilgili olarak: “Teknik direktör konusunda öncelikle Sergen Yalçın Hoca ile görüşeceğiz. Kendisinin takımımızın ligde kalmasında ciddi bir katkısı oldu ve başarılı bir teknik adam” ifadelerini kullandı.

DELEGE YAPISINI DÜZELTECEĞİZ

Hedefe koşmak için en önemli kriter, camiamızın dayanışma içinde olmasıdır. Kulübümüz son yıllarda taraftarla kucaklaşamamış, Yeşil Beyaz renkleri karşılıksız seven taraftarımızın kulübün geleceğinde söz sahibi olmasının önüne engeller konulmuştur.

Taraftarın ötesinde kulübe hizmet edenler bile küstürülmüştür. Bu doğrultuda kulübün kapılarını Konyaspor taraftarına açarak “Konyasporluyum” diyen herkesin kulübe üye olmasının önündeki engelleri kaldırmak için çalışma yapacağız”

ŞEFFAFLIK İLKESİ

Bizim en önemli vaatlerimizden biri de şeffaflık olacaktır. Çünkü kulübün hesapları her dönem tartışma konusu olmaktadır. Taraftarın yapılan çalışmalara vakıf olması ve güven duyması için bağımsız denetim kurullarınca hesapların incelenmesinin sağlayacağız.

TRANSFER KONUSU

Konyaspor’un son dönemde yapılan transfer hatalarıyla sürdürülebilir bir başarıyı yakalaması imkansızdır. Bu hataların kaynağı ve çözümü konusunda önemli bir birikime sahibiz.

Ekip olarak bu konuda hazırlığımız olduğunun bilinmesini isterim. Farklı ülkelerden takip ettiğimiz çok sayıda genç, gelecek vaat eden oyuncu var. Ayrıca iç transfer konusunda da tecrübemiz ve önemli bağlantılarımız bulunmaktadır.

BİRÇOK KONUDA AÇIKLAMA YAPTI

Başkan Adayı Zeki Çimen bu konuların dışında da bir çok konu hakkında açıklama yaptı. Çimen Anadolu Selçukspor ve alt yapı ile ilgili ciddi çalışmalarının olduğunu, Kayacık Tesislerinin tamamlanacağını, store konusunun çözüme kavuşacağını  belirtirken bunları başaracak tecrübe ve birikime sahip olduklarını söyledi

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum