Sorunları ortak akılla çözeceğiz

Sorunları ortak akılla çözeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, “Seydişehir'in kaynakların daha etkin ve verimli kullanılmasını sağlayacak yerel dinamiklerle Seydişehir'i kalkındıracaklarını söyledi.

31 Mart yerel seçimleri çalışmaları çerçevesinde çalışmalarını şehir merkezindeki esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek yerel seçim çalışmasını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, “Seydişehir'in kaynakların daha etkin ve verimli kullanılmasını sağlayacak yerel dinamiklerle Seydişehir'i kalkındıracaklarını söyledi.

Katlav, "Seydişehir'de gördüğümüz uygulamaların doğrularından örnek alacağız, yanlışlarından da ders çıkaracağız" dedi. Mehmet Katlav, Seydişehir iş dünyasının sorunlarını ortak akılla birlikte yönetim anlayışıyla çözeceklerini belirterek, Seydişehir'in kaynakların daha etkin ve verimli kullanılmasını sağlayacak yerel dinamiklerle Seydişehir'i kalkındıracaklarını vurguladı. Katlav, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Ortak akılla hareket ederek Seydişehir'i birlikte yöneteceğimiz anlayışa sahibiz. Benim başkanlığımda Seydişehir'in kaynaklarını daha etkin ve verimli kullanılmasını sağlayacak yerel dinamiklerin avantajlarını kullanacağız. Geçmiş yıllarda gördüğümüz uygulamaların doğrularından örnek alacağız, yanlışlarından da ders çıkaracağız. İşinde başarılı kimse, o parti bu parti bakmadan liyakat anlayışı ile beraber çalışacağız. Birlikte kazanan bir Seydişehir için daha çok çalışacağız."

ABDULLAH LEBLEBİCİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.