Sorgun’dan Başkan Altay’a ziyaret

Sorgun’dan Başkan Altay’a ziyaret

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı ziyaret etti.

Selçuklu Belediyesi'nin ilçe genelinde yürüttüğü çalışmalar ile ulusal ve uluslar arası projeler hakkında bilgi alan Ahmet Sorgun, gerçekleştirilen projelerden dolayı Başkan Altay'a teşekkür etti.

16 Nisan'da yapılacak referandumun ülke için tarihi bir seçim olacağını ifade eden Sorgun, "Halkımıza bunun sıradan bir seçim olmadığını çok iyi anlatmalıyız. 16 Nisan'da bir parti, milletvekili ya da belediye başkanı seçimi yok. Burada milletin kendi kaderiyle ilgili bir seçim söz konusu. Bu açıdan 16 Nisan'da yapacağımız referandum tarihi bir seçimdir. Referandumda Konyamız'dan rekor düzeyde "EVET" oyu bekliyoruz. Yine ülke genelinde vatandaşlarımızın büyük çoğunluğunun anayasa değişikliği ve yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemine en güçlü şekilde destek vereceğine yürekten inanıyorum. Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'da her zaman olduğu gibi yine il ve ilçe teşkilatlarımız ile uyum içinde çalışarak Selçuklu'ya yakışan desteği verecektir" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Altay, "Son 13-14 yılda Türkiye'de yaşadığımız gelişmeler, eski koalisyon ve kaos dönemlerinin sıkıntılarını unutturdu. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve AK Parti'den kaynaklanan bir istikrar süreci var. Bu istikrarın devam etmesi için, daha güçlü bir Türkiye için Cumhurbaşkanlığı sistemine geçilmesi gerekiyor. Devletin daha iyi yönetilmesi ve bürokratik engellerin daha hızlı aşılabilmesi için bir halk oylamasına gidiyoruz. Aziz milletimiz referandumda üzerine düşeni her zaman olduğu gibi yapacak ve yüksek oranda "EVET" oyu çıkacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.