Sorgun'dan Başkan Akka'ya ziyaret

Sorgun'dan Başkan Akka'ya ziyaret

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Başkan Sorgun’un yanı sıra; AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Varol, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Tamer Yiğit, Mahmut Öztürk, Önder Arslan ile AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs’te katıldı. AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Başkan Salih Akkaya’ya hayırlı olsun dileğinde bulunarak, üstlendiği bu kutsal hizmet görevinde başarılar diledi. Sorgun “Halkımızın bizlere emanet ettiği belediyelerimiz, belediye başkanlarımız ve ekiplerimizle; milletimize en güzel hizmeti vermenin gayreti içinde olacağız. Tek amacımız, Konya’mızda yükselttiğimiz şehircilik seviyesini tüm ilçe, belde ve köylerimize de yaymaktır. Size ve ekibinize bu kutsal hizmet görevinizde üstün başarılar diliyorum” dedi.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ise, yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, AK Parti’de ciddi bir kurumsallık olduğunu ve halka hizmet bazında bu konunun çok önemli olduğunu vurguladı. Güzel bir seçim dönemi geçirdiklerini söyleyen Başkan Akkaya, 3 bin oy farkıyla, Belediye Meclis Üyesi sayısını eski döneme göre bir kişi artırarak ve 2009 yılındaki yüzde 47 oy oranını da muhafaza ederek seçimi tamamladıklarını söyledi. Akkaya, “Bundan sonraki süreçte bize güvenenleri mahcup etmeden, halkımızın beklediği AK belediyeciliğe yakışır, Başbakanımızın şanına yakışır güzel hizmetleri Akşehir’le buluşturmaya devam edeceğiz. Hedefimiz aldığımız bayrağı en üst seviyeye taşımaktır” dedi.

Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, belediye başkanlarına bundan sonraki süreçte sosyal belediyecilik anlamında da çok iş düştüğüne değinerek, “ Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen hizmetler sayesinde ilçe belediyelerimizin ve ilçe teşkilatlarımızın daha çok sosyal çalışmalara yönelebilecek imkanları doğmuştur. Her zaman sevinciyle de üzüntüsüyle de hemşehrilerimizin yanında olmak, onlarla sosyal aktivitelerde buluşmak, yapılacak hizmetlere daha da değer katacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.