Sonuna kadar zorlayacağız

Sonuna kadar zorlayacağız

Yeni sezon hazırlıklarının 3. Etabına başlayan Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Zafer Turan Kalan 15 günümüzü en iyi şekilde değerlendirip, lige en hazır şekilde girmek istiyoruz. Sonuna kadar yarışın içinde olacağız” dedi

Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden Anadolu Selçukspor yeni sezon hazırlıklarının 3. etabını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip  iki günlük iznin ardından çalışmalarına yeniden başladı. Teknik Direktör Zafer Turan gözetiminde Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesislerimizde gerçekleştirilen çalışmaya izini olan Fikret Topaloğlu katılmazken, futbolcular kondisyona yönelik bir çalışma yaptı. Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren çalışmada soğuma koşusu ve açma-germe hareketleri ile son buldu. Anadolu Selçukluspor dün ise hazırlıklarına   Kayacık tesislerinde çift çalışma yaparak devam etti .

SONUNA KADAR YARIŞIN İÇİNDE OLACAĞIZ

Konya Anadolu Selçukspor’da Teknik Direktör Zafer Turan; “Artık son düzlüğe girdik. Kalan 15 günümüzü en iyi şekilde değerlendirip, lige en hazır şekilde girmek istiyoruz. Sonuna kadar yarışın içinde olacağız” dedi. 

 “İlk maçın oynanmasına iki haftalık bir süre kaldı” diyen Zafer Turan : “Yaklaşık bir aydan biraz fazla süredir çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Artık en son periyoda girdik. Kamp çalışmalarımız üç gün önce sona erdi. Bundan sonraki çalışmalarımızı kendi tesislerimizde sürdüreceğiz. Kayacık Tesislerimiz çalışma ortamı için uygun. Burada olmak bizim için bir artı. Kamp döneminde süre uzadıkça oyuncular birazda zorlanıyorlar. Kendi evimizde bizde rahat ediyoruz. Dediğim gibi artık son düzlüğe girdik. Lig havasını yavaş yavaş teneffüs etmeye başladık. Burada çalışmalarımız biraz daha lige yönelik taktiksel anlamda olacak. Kamp dönemi boyunca fiziksel anlamda iyi çalıştığımızı düşünüyoruz. Kalan 15 günümüzü en iyi şekilde değerlendirip, lige en hazır şekilde girmek istiyoruz” dedi.

Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Grupta bu sezon şampiyonluk için her takımın şansının eşit olduğunu ifade eden Turan : “Hedefe ulaşmak için çok yatırım yapan takım bizim gurupta yok gibi görünüyor. Birbirine eş değer takımlardan oluşuyor. Aradan birisi sıyrılıp şampiyon olacak. Bizde sonuna kadar bu yarışın içinde olacağız. Bu grup bizi hedefe taşıyabilecek bir grup. Biraz daha üstüne koyup gidebilirsek, takım olarak ve oyuncu bazında iyi şeyler yapılacak diye düşünüyoruz. Tercih edilen bur kulüp olmak için yola çıktık. Öyle bir kulüp olduktan sonra herkes buraya gelmek isteyecek. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.