Son teknoloji ile hastalara kolaylık

Son teknoloji ile hastalara kolaylık

Özel Fizikon Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Oğuz, çalışmaları hakkında bilgiler vererek, “Son teknoloji araçlar ile hastalarımıza ciddi kolaylıklar sağlıyoruz” dedi

Özel Fizikon Tıp Merkezi Yönetimi, basın toplantısı düzenledi. Tıp Merkezi'nin Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya;  Özel Fizikon Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Oğuz'un yanı sıra, hastane hekimleri katıldı. Yapılan bilgilendirmenin ardından Oğuz ve beraberindeki heyet; Tıp Merkezi'ni gezerek, gazetecilere çalışma alanlarını gösterdi.

A TİPİ TIP MERKEZİ 

Prof. Dr. Hasan Oğuz; Fizikon Tıp Merkezi'nin 2005 yılında açıldığını, hasta kabulü ve fizik tedavi uygulamalarının ise bir iş merkezi içinde başlatıldığını hatırlattı. Talebin artması ile büyümeye gittiklerini ve İstanbul Yolu üzerinde 5 bin metrekarelik kapalı alanda hizmetlerini sürdürdüklerini belirtti. Tıp merkezinin yeni binasında  A tipi bir merkez olduğunu vurguladı. “Yeni binamız, bağımsız olup daha geniş ve ferah mekanlarda kapsamlı rehabilitasyon hizmeti verme kapasitesine sahiptir” dedi. 

ULAŞIM SIKINTISI YOK

Yeni İstanbul Yolu 'ndaki tıp merkezlerinin ulaşım noktasında önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren Oğuz, “MTA tramvay durağı karşısındayız. Otobüs, dolmuş gibi her türlü toplu vasıta ile kolayca ulaşılabilmektedir. Park sorunumuz da yoktur” şeklinde konuştu. “Merkezimizde 2'si profesör olmak üzere 5 Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) uzmanı, Fizyoterapistler, fizik tedavi teknikerleri, konuşma terapisti ve klinik psikologla fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti verilmektedir” diyen Oğuz, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: “Prof. Dr. Mahir Uğur da aynı zamanda algoloji yani ağrı uzmanıdır. Ayrıca nöroloji uzmanımız beyin ve sinir hastalıklarında alanında hasta kabul etmeye başlamıştır. Bünyemizde sağlıkçı, hasta kabul ve diğer görevlilerle birlikte 60 kişi çalışmaktadır.”

GÜÇLÜ TANI VE TEDAVİ UYGULUYORUZ

Tıp Merkezi'nde romatizmal hastalıklar, boyun ve kol ağrıları, omuz, dirsek, el, sırt, bel ve bacak ağrıları, kalça, diz, ve ayak ağrılarının tanı ve tedavisinin yapıldığının altını çizen Oğuz, merkezin yeni binasının son teknolojik gelişmelere uygun cihazlarla donatıldığını kaydetti. “İnme, beyin ve omurilik yaralanmaları sonucu gelişen bozukluklar, MS, Parkinson, CP, çocuk felci, miyopati, hidrosefali, meningomiyelosel, felçler, lenfödem, kırık ve ameliyat sonu eklem kontraktürleri, eklem protezi, yüz felci, obezite, yürüme bozuklukları, konuşma bozuklukları ve diğer hastalıklar rehabilite edilmektedir” diye konuştu.

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.