Son sözü para söylüyor!

Son sözü para söylüyor!

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman transfer konusunda açıklamalarda bulundu. Kocaman, "Son sözü Türk futbolunda para söylüyor. Ne yazık ki durum böyle. Ortada gerçekler var" dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ikinci yarı çalışmaları Ankaragücü maçı ve transfer hakkında açıklamalarda bulundu.

Türk futbolunun artık gerçekle yüzleştiğini ifade eden Kocaman "Şu anda sahada ve saha dışarısında son sözü para söylüyor, hiç hoşnut olmasam da gerçek bu ve artık gerçekler ile yüzleşmeye başladık. Sadece Konyaspor için değil bütün kulüpleri kapsıyor. Son sözü Türk futbolunda para söylüyor. Ne yazık ki durum böyle. Ortada gerçekler var. Gerçeklerle yüzleşmeye başladı hem Konyaspor hem Türk futbolu. Sonuçta kota var, kota içinde transfer yapalım derseniz ciddi para lazım. Son sözü para söylüyor derken şunu da söylemek lazım. Aklımda yoktu, yüzleşme gibi olacak. Oyuncuların hak edişleri, borç ve transfer ihtiyacı var, kolay çözülecek bir denklem değil”diye konuştu

TRANSFER YAPMADAN OYUNCU GÖNDERMEYECEĞİZ

Takımdan ayrılacak oyuncularla ilgili de konuşan Aykut Kocaman "Şuanda elimizdeki şartlar herkesten, lisanslı oyuncularımızdan azami derecede faydalanmayı gerektiriyor. Yeni transfer yapmadan oyuncu göndermek gücümüzü zayıflatır. O nedenle ilerleyen günleri bugünden söyleyeceğimiz sözlerle değil de süreci izleyerek çok yönlü düşünmek gerekmektedir" ifadelerini kullandı.

DAHA İYİ OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUM

Konyaspor'un devre arasında kendini geliştirerek takım olarak ilk yarıya oranla daha iyi noktaya geldiğini vurgulayan Aykut Kocaman, "Genel görüntümüz ilk yarıda takımımızda sahada olan davranış biçimimizi ilerleterek daha da geliştirdiğimizi söyleyebiliriz. Eğer bu davranış biçimini sürdürmeyi başarabilirsek, çok enteresan bir seriye başlayacağız. Ne yazık ki sıralamada bulunduğumuz durumdan dolayı ilginç bir seriye başlayacağız. 7 hafta içinde altımızdaki 3 takımla ve hemen üstümüzde diyebileceğimiz 3 takımla oynayacağız. İlk yarının sonunda bıraktığımız takım davranışı yönündeki olumlu gelişmeler biraz daha artmış görünmektedir. Bütün bunlar maç öncesinde bizim için önemli göstergelerdir. Öbür taraftan da bunlar şuanda kağıt üzerinde böyledir. Maçta neler olacağını hep beraber göreceğiz. İyi bir başlangıç yapacağımızı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum