Son şampiyon Galatasaray ile eşleşti

Son şampiyon Galatasaray ile eşleşti

Ziraat Türkiye Kupası'nda, çeyrek ve yarı final eşleşmeleri, yapılan kura çekimiyle belli oldu.

Kupada son 16 turunda  Trabzonspor'u eleyen Atiker Konyaspor çeyrek finalde Galatasaray ile eşleşti. İlk maç Konya’da oynanacak.  Atiker Konyaspor bu turu geçmesi halinde Akhisarspor-Kayserispor eşleşmesinden tur atlayan takımla yarı finalde karşılaşacak.   

Riva'da bulunan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde saat 15.00'te gerçekleştirilen kura çekimine, son 16 turunda başarılı olan 8 takımın temsilcileri ile TFF yetkilileri katıldı. Akhisarspor, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın birinci torbadan kuraya katılırken son şampiyon Atiker Konyaspor, Gençlerbirliği, Akın Çorap Giresunspor, Kayserispor ikinci torbadan kuraya katıldı. 

Seribaşı uygulamasının  uygulandığı kura çekiminde çeyrek final eşleşmelerinin yanı sıra muhtemel yarı final eşleşmeleri de belirlendi. Eşleşmeler şu şekilde : Akhisarspor – Kayserispor , Atiker Konyaspor –Galatasaray , Beşiktaş- Gençlerbirliği,Akın Çorap Giresunspor- Fenerbahçe

Çift maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final ilk karşılaşmaları, 30, 31 Ocak ve 1 Şubat, rövanşları 6, 7 ve 8 Şubat'ta, yarı final ilk müsabakaları ise 27-28 Şubat veya 1 Mart, rövanşları da 17-18 veya 19 Nisan tarihlerinde oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda final ise 9 Mayıs Çarşamba günü Eskişehir'de yapılacak.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.