Son prova TSYD turnuvası

Son prova TSYD turnuvası

Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala Torku Konyaspor son provasını TSYD Kupası Turnuvasında oynayacağı maçlarla yapacak. Yeşil-beyazlı ekip şuana kadar oynadığı 11 özel maçta sadece bir yenilgi aldı

Torku Konyaspor’da TSYD kupası maçları hazırlığı bir günlük izinin ardından başladı. Pazar günü, Süperi lig takımlarından Başakşehir ile özel maç oynayan ve Konya’ya dönüşte bir gün izin yapan Kartallar, dün akşam saatlerinde yaptıkları antrenmanla yeniden topbaşı yaptı. Bugün muhtemelen çift, yarın da sabah tek olmak üzere üç antrenman daha yapacak olan Torku Konyaspor, Perşembe günü akşam saatlerinde Ankara’ya giderek kampa girecek.

Erciyessspor maçıyla başlayacak TSYD turnuvasında kupayı alarak lig öncesi güven tazelemeyi ve moral kazanmayı amaçlayan yeşili-beyazlı takımda Marica ve Vukoviç dışında sakat futbolcu yok. Tedavileri devam eden ve özele maçlarda oynatılmayarak dinlendirilen her iki futbolcunun da TSYD kupası olmaması halinde lige kadar hazır olacakları bildirildi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi'nin organize edeceği 4'lü futbol turnuvası 22-23 Ağustos tarihleri arasında oynanacak.

TSYD tesislerinde düzenlenen basın toplantısına, TSYD Ankara Şubesi Başkanı Gökhan Akengin, Gençlerbirliği Kulübü temsilcisi Arif Ölmez, Torku Konyaspor Kulübü temsilcisi Atilla Gerin, Kayseri Erciyesspor Kulübü temsilcisi Alper Ufuk Demir ve Gaziantepspor Kulübü temsilcisi Bülent Konca katıldı.

48’incisi düzenleyecek olan turnuvada maçlar, eleme sistemine göre oynanacak. Maçlarda beraberlik halinde uzatma devreleri oynanmayacak ve direkt penaltı atışlarına geçilecek.

TSYD Ankara Şubesi Başkanı Gökhan Akengin, bilet satışlarında passokart uygulaması olmayacağını söyleyerek, “Bilet fiyatlarını kale arkası tribün için 5 TL, maraton ve kapalı tribün için ise 10 TL olarak belirledik. Tüm katılımcı takımlara başarılar diliyorum" dedi.

Turnuvanın ilk maçında 22 Ağustos Cuma günü saat 18.30'da Torku Konyaspor ile Kayseri Erciyesspor, saat 21.00'de ise Gençlerbirliği ile Gaziantepspor karşılaşacak. Organizasyonda Cumartesi günü ise saat 18.30'da ilk günün mağlupları arasında üçüncülük, 21.00'de ise ilk günün galipleri arasında final maçı oynanacak

Torku Konyaspor, Isparta Davraz, Hollanda Arnhem ve Konya’da gerçekleştirilen 3 etaplık hazıklık döneminde oynadığı 2’si antrenman ve 9’u hazırlık olmak üzere oynadığı 11 maçta genelde iyi bir performans gösterdi.

Antrenman maçlarında Karabükspor’u 1-0 ve Hollanda 3. lig takımlarından AFC Arnhem’i 9-2 yenen Torku Konyaspor, hazırlık maçlarında ise, 4 galibiyet, 1 yenilgi ve 4 beraberlik aldı.. Kartallar, 11 maçta toplam 26 gol attı ve kalesinde 12 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.