Son maçında kazanmak istiyor

Son maçında kazanmak istiyor

Anadolu Selçukspor 2016-2017 sezonunun son maçında evinde Hacettepe ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanarak sezonu galibiyetle noktalamak istiyor. Anadolu Selçukspor yeni sezon çalışmalarına da şimdiden başladı

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor  hafta sonu sahasında sezonun son maçına çıkacak. 42 puanla 10. Sırada bulunan yeşil-beyazlı ekip  bir puan ve bir basamak gerisinde olan Hacettepe le karşılaşacak. Anadolu Selçukspor bu maçı kazanarak sezonu galibiyetle noktalamak istiyor.

8 GALİBİYET ALDI

Anadolu Selçukspor bugüne kadar evinde 16 maça çıktı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda 8 galibiyet 2 beraberlik 6 yenilgi aldı. Anadolu Selçukspor  evinde 18 gol atıp kalesinde 14 gol gördü ve 26 puan topladı.  

KAZANARAK NOKTALAMAK İSTİYOR

Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Erkan Genç Takımlarının sezon boyunca verdiği mücadelesinin karşılığında Ligi iyi bir noktada tamamlayacağını belirtti. Genç: “ Elbette ki şampiyonluk potasının içinde yada play-off oynayacak takımların arasında bizde olmak isterdik.  Ancak asıl hedefimiz olan A takımımıza oyuncu hazırlama noktasında hata yapmamak adına elimizden gelen gayreti gösterdik. Biz bu ligin parmakla gösterilen ekiplerinden bir tanesi olduk. Konya deplasmanına gelen her ekip çekinerek geldi. Oynadığımız futbol ile sahada ve saha dışında gösterdiğimiz centilmenlikler ile sezona iz bırakmaya çalıştık. Puan olarak Konya Anadolu Selçukspor tarihinin en iyi puanlarından bir tanesini yakaladık. Geniş kadromuzun içinden A takımımız Atiker Konyaspor için hazırlamaya çalıştığımız oyuncularımız var. Teknik kadromuz son haftalarda bu oyuncularımıza daha fazla şans vererek kendilerini gösterme imkanı hazırlıyor. Umarız bu isimlerden birkaç tanesi yeni sezonda üst liglerde yer alarak Konya ve Türk futboluna hizmet ederler. Çok zorlu bir sezon geçirdik. Sezonun son maçında kendi sahamızda, Konya’mızı ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etme gayretinde olan futbolcularımız ve teknik kadromuza destek olarak tribündeki yerimizi alalım. Cumartesi günü oynayacağımız Hacettepe maçında sevenlerimizin desteği ile sezonu galibiyet alarak tamamlamak istiyoruz” dedi.

MUHAMMET GÜMÜŞ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.