Son 90 dakika  mutlu bitsin

Son 90 dakika mutlu bitsin

Atiker Konyaspor bugün sezonun son maçına cıkacak. Yeşil-beyazlı ekip Saat 19.00’da Konya Büyükşehir Belediye Stadında oynanacak karşılaşmada Akhisarspor’u konuk edecek. Konyaspor ligi galibiyetle noktalamak istiyor

Spor Toto Süper Lig’de Lefter Küçükandonyadis Sezonu bu hafta oynanacak maçlarla sona erecek.Atiker Konyaspor son maçına bugün evinde Akhisarspor karşısında çıkacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak. Maçı Ali Şansalan yönetecek.Şansalan’ın yardımcılıklarınıMehmet Kapluhan ve Utku Tunavelioğlu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Murat Erdoğan olacak.

AKHİSARSPOR İLE 12. RANDEVU

Akhisarspor ile Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’de 12. kez karşılaşacak

2013-2014 sezonunda başlayan Süper Lig rekabetinde iki takım arasında şu ana kadar 11 maç oynandı. Bu maçlarda taraftarlar 4’er galibiyet alırken, 3 maçta eşitlik bozulmadı. Yeşil-beyazlı ekibin 12 gol golüne Ege ekibi 11 golle yanıt verdi. Sezonun ilk yarısında deplasmanda oynanan karşılaşma 0-0 sona erdi.

3. KEZ 46 PUANI YAKALAMAK İSTİYOR

Atiker Konyaspor, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Süper Lig’i 3. kez 46 puanda

bitirmeye çok yakın. Yeşil-beyazlı ekip, sezonun son haftasında taraftarının önünde küme düşen Akhisarspor’u mağlup ettiği takdirde 2018-2019 sezonunu 46 puanda tamamlayacak. Anadolu Kartalı, bu durumda Aykut Kocaman ile Süper Lig’de bunu 3. kez başaracak. Temsilcimiz, daha önce ligde deneyimli teknik adam yönetiminde 2005-2006 ve 2014-2015 sezonlarını 46

puanda tamamlamıştı. Atiker Konyaspor, 54 yaşındaki teknik adam ile 2015-2016 sezonunda 66 puan toplayarak en çok puan topladığı sezonu yaşamıştı. Cezalı oyuncusu bulunmayan Konyaspor’da Aykut Kocaman’ın sezonun son maçında bazı sürpriz isimlere şans vermesi bekleniyor. Öte yandan geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan ve 1-1 berabere biten Kasımpaşa maçında cezası sebebiyle forma giyemeyen Danimarkalı orta saha oyuncusu Jens Jonsson da bu maçta forma giyebilecek.

SEZONU 2. KEZ EVİNDE BİTİRECEK

Atiker Konyaspor 2013-2014 sezonundan buyana Süper Ligdeki son maçlarının bir tanesini evinde oynadı. 2015-2016 sezonunda evinde Beşiktaş ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekip bu sezon ise Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek.

2015-2016 sezonunun son maçında evinde Beşiktaş ile karşılaşan Atiker Konyaspor bu karşılaşmadan 2-1 galibiyetle ayrılmış ve ligi tarihinde ilk kez 3. sırada bitirmişti. Yeşil-beyazlı ekip bu sezonu da galibiyetle noktalamak istiyor.

AKHİSAR’IN VEDA MAÇI OLACAK

Süper Lig’in son haftasında Atiker Konyaspor’a konuk olacak Akhisarspor, lige bu maçla veda edecek. 2012 yılında Süper Lig’e çıkan ve 7 sezon boyunca en üst ligde mücadele etme gururu yaşayan Akhisarspor, önümüzdeki sezon Spor Toto 1. Lig’de yer alacak.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.