Son 16 turu başlıyor

Son 16 turu başlıyor

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) son 16 turu, bugün oynanacak 3 maçla başlayacak

EURO 2016 son 16 turunda yarın İsviçre-Polonya, Galler-Kuzey İrlanda ve Hırvatistan-Portekiz maçları yapılacak.

Günün ilk maçında, A ve C Grubu ikincileri İsviçre ile Polonya, Saint-Etienne kentindeki Geoffroy Guichard Stadı'nda çeyrek finale çıkan ilk takım olabilmek için karşılaşacak. İngiliz hakem Mark Clattenburg'un yöneteceği mücadele, TSİ 16.00'da oynanacak.

İkinci karşılaşmada ise B Grubu'nu lider tamamlayan Galler ile C Grubu üçüncüsü Kuzey İrlanda, başkent Paris'teki Parc des Princes'te TSİ 19.00'da karşı karşıya gelecek. Birleşik Krallık'a bağlı 2 ülke takımının mücadelesinde, İngiliz hakem Martin Atkinson düdük çalacak.

Günün son müsabakasında D Grubu'nu zirvede bitiren Hırvatistan ile F Grubu'nu maç kazanamadan 3 beraberlikle üçüncü sırada tamamlayan Portekiz, çeyrek finale kalabilmek için sahaya çıkacak. Lens kentindeki Bollaert-Delelis Stadı'nda TSİ 22.00'de oynanacak karşılaşmada, İspanyol hakem Carlos Velasco Carballo görev alacak.

 

Son 16 turu, 26 Haziran Pazar ve 27 Haziran Pazartesi günü oynanacak 5 karşılaşmayla tamamlanacak. Program şöyle 26 Haziran Pazar Fransa - İrlanda Cumhuriyeti (TSİ 16.00)

Almanya - Slovakya (TSİ 19.00), Macaristan - Belçika (TSİ 22.00). 27 Haziran Pazartesi

İtalya - İspanya (TSİ 19.00), İngiltere - İzlanda (TSİ 22.00)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.