Sociedad'a 1-0 yenildik

Sociedad'a 1-0 yenildik

Atiker Konyaspor, oynadığı ikinci hazırlık maçında İspanya La Liga ekiplerinden Real Sociedad ile karşılaştı. Temsilcimizin iyi oyunu gelecek için umutlandırdı

İLK YARISI 0-0 SONA ERDİ

Hollanda'da devam eden ikinci etap kamp hazırlıklarında ikinci özel maçını İspanya La Liga ekiplerinden Real Sociedad ile oynayan yeşil-beyazlı temsilcimiz, ilk yarısı golsüz sona eren mücadeleden ikinci devrenin başında yediği golle 1-0 mağlup ayrıldı. Arnhem'de TSİ 20:00'da başlayan karşılaşmaya Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic, Ali Turan, Jagos Vukovic, Barry Douglas, Ali Çamdalı, Amir Hadziahmetovic, Ömer Ali Şahiner, Deni Milosevic, Dimitar Rangelov ve Riad Bajic onbiriyle çıkan temsilcimiz ilk yarıda yakaladığı fırsatlarda golü bulamadı. İlk yarısı golsüz sona eren mücadelenin 47.dakikasında Atiker Konyaspor defansının ofsayt diye durakladığı anda kaleci Serkan Kırıntılı ile karşı karşıya kalan Oyarzabal düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

62.dakikada Deni Milosevic (Kibong Mbamba), Dimmitar Rangelov (H.İbrahim Sönmez), 76.dakikada Serkan Kırıntılı (Abdülaziz Demircan), 78.dakikada Amir Hadziahmetovic (Abdülkerim Bardakçı) ve 81.dakikada Jagos Vukovic (Selim Ay) değişikliklerinin yaşandığı Atiker Konyaspor, skoru değiştiremedi ve mücadele 1-0 Real Sociedad'ın üstünlüğüyle sona erdi.

YÖNETİM DE İZLEDİ

Hollanda kampına giden Atiker Konyaspor Yönetimi, Real Sociedad maçını izledi. Atiker Konyaspor'un, Hollanda ikinci etap kamp hazırlıklarında Real Sociedad ile oynadığı özel maçı Başkan Yardımcılarından Mustafa Oral, Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Karaçayır ve Genel Müdür Muhammed Ak, Sportif Menajer Önder Sami Güven birlikte izledi.Yöneticiler, kamp çalışmaları ve takım hakkında da bilgi aldı.

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI

Atiker Konyasporlu taraftarlar Real Sociedad maçında takımlarını yalnız bırakmadı, Avrupa’daki Konyasporlular Real Sociedad ile oynanan hazırlık maçında tribünde yerlerini aldılar. Nalçacılılar Avrupa öncülüğünde organize olan yeşil-beyazlı taraftarlar takımlarına destek oldu. Takıma büyük destek olan ve moral veren taraftarlar görsel şovlarıyla da beğeni topladı. Konyasporlu taraftarların tribün şovu Real Sociedad’ın sosyal medya hesaplarında da paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.