SMMMO’da ilçe temsilcileri seçiliyor

SMMMO’da ilçe temsilcileri seçiliyor

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO)’nın ilçelerde bulunan temsilciliklerine yönelik ilçe temsilcisi seçimleri Ereğli ve Karapınar’da yapıldı.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO)’nın ilçelerde bulunan temsilciliklerine yönelik ilçe temsilcisi seçimleri Ereğli ve Karapınar’da yapıldı. Temsilcilik seçimine Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal, Başkan Yardımcısı Celal Emiroğlu, Oda Denetleme Kurulu Başkanı Emin Varol, TESMER Yönetim Kurulu Üyesi Halil Bıçakçı ve Ereğli’de bulunan mali müşavirler katıldı. Yapılan temsilcilik seçiminde Ereğli ilçe temsilcisi olarak Mali Müşavir İbrahim Eray Boztepe seçildi. 
Temsilcilik seçiminde konuşan 
Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal, “İlçe temsilciliği seçimlerimize Ereğli ilçemizde başladık. Oda seçimlerinden önce ilçelerimizdeki meslektaşlarımıza verdiğimiz vaatlerden birisi ilçe temsilcisinin seçimle belirlenmesiydi. Daha önce oda yönetim kurulunun atamasıyla belirlenen ilçe temsilcisi artık o ilçede yaşayan meslektaşlarımızın seçimiyle gerçekleştirilecek. Ereğli’yle başlayan ilçe temsilciliği seçimlerimiz diğer ilçelerimizde de hızla devam edecek” diye konuştu. 


SMMMO KARAPINAR TEMSİLCİLİĞİNE MUSTAFA AŞIROĞLU SEÇİLDİ

Konya'da Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Karapınar Temsilciliği seçimleri yapıldı.  Ticaret ve Sanayi Odası'na ait  toplantı salonunda yapılan seçimlere SMMMO İl Başkanı Abdil Erdal, Başkan Yardımcısı Celal Emiroğlu da katıldı.  Açık oylama ile yapılan seçimde Mustafa Aşıroğlu ilçe temsilciliğine seçilirken Abdullah Sezer ve Yaşar Atabay da yönetim kuruluna seçildi. SMMMO Konya Başkanı Abdil Erdal, meslek sorunlarının çözümü için hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirterek "Yeni seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum." dedi. 

İHA/AA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.