SMMMO üyeleri iftarda bir araya geldi

SMMMO üyeleri iftarda bir araya geldi

Diltaş Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından geleneksel hale gelen iftar programı bu sene Diltaş Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti.

Programa, çok sayıda oda üyesi ve davetli katıldı. İftar yemeğinden sonra açıklamada bulunan Oda Başkanı İsmail Turan, İslam alemi açısından zor bir Ramazan geçirdiklerini yine de Ramazan’ın rahmet ve bereketine sığındıklarını söyledi. Ramazan ayının yoksulların, mazlumların ve mağdurların hatırlanmasından önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Turan, “Şu anda Kerkük’te, Musul’da, Suriye’de ve Gazze’deki Müslüman kardeşlerimiz tarihlerinin en zor sürecini geçiriyor. Habelerde gördüğümüz vahşetin tarif edilmesi gerçekten çok güç. Mübarek Ramazan ayında dünyanın neresinde olursa olsun Müslüman kardeşlerimizin huzura kavuşması en büyük duamızdır. Değerli mesteklaşlarımıza daha iyi hizmet edebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu vesile ile hem diğer kurumlarla hem de meslektaşlarımızla iletişim ve diyalog halindeyiz. Yapılan görüşmeler sonucunda  4. dönem geçici belge beyannamesinin bakımı için sözleşme tayin edilmiştir” dedi.
Eğitim faaliyetlerine de ağırlık verdiklerinin altını çizen Turan, “Son 1 yıl içerisinde mesleğimizi ilgilendiren e-fatura, e-defter, iş güvenliği, sosyal güvenlik uygulamaları gibi projeler gerçekleşmektedir. Aynı şekilde mesleki eğitimler verdik. Bu çalışmaların gelecek dönemlerde de devam edecektir” diye konuştu.
BERKHAN PARLAK
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.