Slaven Bilic Beşiktaş'a veda etti

Slaven Bilic Beşiktaş'a veda etti

Beşiktaş başkanı Fikret Orman ve yolların ayrılacağı Slaven Bilic, bir basın toplantısı düzenledi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Slaven Bilic basın toplantısı düzenlendi. Bilic'e tüm Beşiktaş camiası adına teşekkür eden Orman, çok iyi bir Beşiktaş taraftarı kazandıklarını söyledi.

"ŞANSSIZ BİR SEZON GEÇİRDİK"

Orman, "Birçok sıkıntılar yaşadık, ancak hocamız çok yapıcı, tam bir Beşiktaşlı gibi, yönetimle koordinasyon içinde olarak, hiçbir şeyi mazeret etmeden mücadele etti. Ben de ona teşekkür ediyorum. Zor günler, yaşanan şeyler dirayet gerektiriyordu. Onu da hep beraber yaşadık. Şanssız bir sezon geçirdik. Maç skorları istediğimiz gibi olmadı. En çok da Slaven Bilic istiyordu bunu, eminim. Şanssız oldu. Fakat Beşiktaş önemli bir taraftarı, önemli bir Beşiktaşlı'yı kazandığını düşünüyorum. Hocamızla bir aile gibi olmuştuk. Ben kendi açımdan söyleyeyim, iki kızım en büyük üzüntüyü duyanlardan oldular. Hocamız da, kalbi İstanbul'da, siyah-beyaz renklerle atan bir taraftar oldu. Hem Bilic'e, hem de değerli hocalarımıza tekrar şahsım ve tüm Beşiktaş kurulu adına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

BU ŞANS VERİLDİĞİ İÇİN MİNNETTARIM

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a teşekkür eden Bilic, "Veda günü, üzücü bir gün. Karmaşık duygular içindeyim. Belki de hayatımızın en mutlu döneminin sonuna geliyoruz. Bir taraftan da mutluyuz. Burada geliştirdiğimiz harika ilişkilerle evimize dönüyoruz. İki sezonun kısa bir özetini yapacak olursak, tabii ki de şampiyonluğa ulaşamadığımız için üzgünüz. Bu sezon çok yakındık. Ligin 5'te 4'lük döneminde en yakın takım bizdik buna. Buna ulaşamadıysak, sorumlu benim. Bu işin çok kişisel, duygusal tarafı olan bir iş olduğunu, yoğun bir şekilde hissetmiştim. Başkanımıza bu harika kulüpte çalışma şansı verdiği için minnettarım. Bugün Hırvatistan'da Beşiktaş'ı yakından takip eden insanlar var. Bugün ayrılıyoruz ama, kalbimiz hep Beşiktaş ile atacak." şeklinde konuştu. 

İKİ YILDA YAPTIĞIM İŞLERDEN GURUR DUYUYORUM

Beşiktaş'ya yaptığı işlerden gurur duyduğunu dile getiren Bilic, "2 senede çıkardığımız işten gurur duyuyorum. Aldığımız karar karşılıklı anlaşma ile alınmış bir karar. Beşiktaş için yeni bir sayfa açılıyor. Burada Ümraniye ve Akaretler'de çalışanlara da teşekkür ediyorum, ellerinden geleni yaptılar. Burada yaşadığımız zorluklar ile ilgili hiçbir zaman şikayet etmedim. Belki zemin her zaman ideal değildi, ama ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Yönetim Kurulu için de aynısını söyleyebiliriz. Bir stadyum inşa etmeye çalışıyorlar, bu bence mucizevi bir şey. Çünkü sahada aşağıya düşmeden bunu yapmaya çalışıyorlar. Artık sayfayı çeviriyoruz, umarım stadımız yakında tamamlanmış olur, sonra da şampiyonluk gelir." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.