Skubic, "Konyaspor hayatımı değiştirdi"

Skubic, "Konyaspor hayatımı değiştirdi"

İttifak Holding Konyaspor’a geldiği günden beri sağ kanadın vazgeçilmez oyuncusu oldu. Teknik Patron Aykut Kocaman’ın vazgeçilmezlerinden biri olan Nejc Skubic, takımın en istikrarlı oyuncularından biri oldu

Slovenya sağ bek Nejc Skubic, 2016-2017 sezonunda devresi yeşil-beyazlı ekibe devre arası katılmasına rağmen yıllardır takımın parçasıymış gibi uyum sağladı. Skubic, İttifak Holding Konyaspor’a hem şans hem de hırs getirdi. 3 yıldır neredeyse tüm maçlarda ilk 11’de maça başlayan Skubic, istikrarlı çizgisinden hiç vazgeçmedi. Aykut Kocaman’ın yeniden Konyaspor’un başına gelmesiyle birlikte takımda kalan Skubic, sağ kanadın dinamosunu oldu.

TÜRKİYE KUPASI VE SÜPER KUPAYI GETİRDİ

Konyaspor’la iki defa UEFA Avrupa Ligi’ne katılan Skubic, 2017 yılında Türkiye Kupası ve Super Kupa’nın kazanmasında büyük rol sahibi oldu. Skubic, hem Türkiye Kupası hem de Süper Kupa maçlarında son penaltıları gole çevirerek, Konyaspor taraftarını sevinci boğmuştu. Skubic, 3 yılda takımın vazgeçilmezlerinden biri haline geldi.

Sempatik tavırları ile Konyaspor taraftarının gönlünde taht kuran Sloven futbolcu Skubic, “Konyaspor taraftarı bugüne kadar futbol oynadığım kulüplerden en tutkulu taraftar gruplarından biri. Nalçacılılar Grubu bizi her zaman destekliyor. Maç kaybettiğimiz zamanlar bile yanımızda oldu. Biz de takım arkadaşlarımızla birlikte kazansak da kaybetsek de onların yanına gitmeliyiz“ dedi.

KONYASPOR HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ

Konyaspor’un futbol hayatına büyük katkıları olduğunu ve bu takımda 2 kupa sevinci yaşadığını kaydeden Skubic, “Konyaspor'a gelmeden önce de Slovenya Milli Takımı'na davet edildim. Fakat ilk 11'de oynamamıştım. Konyaspor'a geldikten sonra milli takımda da oynamaya başladım. Bu benim için ve ailem için gurur verici birşeydi. Konyaspor'a geldikten sonra hayatımda çok şeyler değişti. Ailemle 3 yıldır buradayım. Arkadaşlarım zaman zaman Konya’ya maçları izlemeye geliyor. Oğlum burada dünyaya geldi. Türkiye'de insanlar futbolu çok seviyor. Slovenya'da da futbola ilgi var. Fakat buradaki gibi değil. Bizim stadyumlar boş. En fazla 800 kişi geliyordu maçlara. Olimpiya ve Maribor gibi derbi maçlarına ise 2 bin-3 bin kişi geliyordu. Burada çok farklı. Alışveriş merkezinde yürürken insanlar seni tanıyor ve fotoğraf çektirmek istiyor. Buradaki ilgi beni mutlu ediyor“ diye konuştu.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

422217.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.