SKM’de Eylül ayı dolu dolu geçecek

SKM’de Eylül ayı dolu dolu geçecek

Selçuklu Kongre Merkezi (SKM)’de çeşitli kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenlenecek. Fotoğraf sergisi, sinema gösteriminin yanı sıra ünlü sanatçılar da konser verecek

Selçuklu belleğinin oluşturulması amacıyla Selçuklu Belediyesi önderliğinde oluşturulan, “Selçuklu Fotoğraf Sergisi” konulu fotoğraf sergisi Selçuklu Kongre Merkezi'nde açıldı. Elli adet fotoğrafın bulunduğu sergi Konya’nın bu yıllara ait sokaklarını, doğal güzelliklerini, sosyal yaşamını, Selçuklu Belediyesi’ nin çalışmalarını farklı objektiflerle fotoğraflara taşıyor. Çok fazla eser içinden seçilerek oluşturulan Selçuklu Fotoğraf Sergisi 16 Eylül tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

THE MIRROR (AYNA) – BAŞKA SİNEMA

Biyografi ve dram türlerindeki The Mirror/Ayna filmi, yönetmen Andrei Tarkovsky’ nin kendi hayatı üzerinden aşk, bağlılık, anılar ve hayata dair birçok şeyi gözler önüne seriyor. II. Dünya Savaşı öncesinde geçen film, ormanın içinde bir kulübede geçiyor. Ünlü yönetmen Tarkovsky’ nin hayatına odaklanılan filmde, yönetmenin eski karısı, annesi, babası, kendi hayatı ve ebeveynlerinin kuşakları arasında bir yolculuğa çıkılıyor. Eşsiz bir Tarkovsky filmi olan ‘‘The Mirror/Ayna’’ 4 Eylül Cumartesi saat 19:00’da SKM Cep Sinema’ da sinemaseverlerle buluşmaya devam ediyor.

GÖKSEL

Her projesinde başarılı işlere imza atan ve şarkıları milyonların diline dolanan Göksel, 13 Eylül Cuma akşamı kendi bestelerinin yanı sıra 70'li yılların unutulmaz şarkılarıyla da kalbimizi fethedecek. Göksel, Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum’da gerçekleşecek konserinde özel olarak hazırladığı repertuvarı ve güçlü sahne performansıyla izleyicisine eşsiz bir gece yaşatacak.

LİNET VE HAKTAN

Besteci ve yorumcu kişiliği ile sanat dünyasının sevilen isimlerinden Haktan ve Sesi ve sahne performansıyla izleyenleri hayran bırakan sevilen şarkıcı Linet ilk defa Konya da aynı sahnede beraber şarkılar söyleyip, izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacaklar.  Linet ve Haktan Konseri 14 Eylül akşamı saat 21:00’da Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum’da.

UFUK BEYDEMİR

Sözü ve bestesi kendisine ait olan ”Ay Tenli Kadın” adlı şarkısı ve bu kayıttaki harika performansı ile kısa zamanda dikkatleri üzerine çeken Ufuk Beydemir, sosyal medyada kısa süre içerisinde adı en çok aranan ve dikkat çeken isimlerden biri oldu.  Ufuk Beydemir, eşsiz sesi, harika sahne performansı ile 22 Eylül 2019, Pazar günü saat 20:00’ da Anadolu Oditoryum Sahnesi’ nde sevilen şarkılarını sizler için seslendirecek.

EMİR CAN İĞREK

Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum’da gerçekleştirilecek olan konserde ünlü müzisyen Emir Can İğrek de sahne alacak. 3 yıl önce yazdığı ‘Müzik Kutusu’ ile internet ortamını kasıp kavuran ve 50 milyondan fazla dinlenen bu şarkısı ile patlama yapan 26 yaşındaki İğrek, ilk defa Konya’da konser verecek olmanın heyecanını yaşıyor. Emir Can İğrek, 24 Eylül Salı günü saat 20:00'da Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum sahnesinde sizlerle.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum