SKAL’dan 3.Ana Jet Üssü’ne ziyaret

SKAL’dan 3.Ana Jet Üssü’ne ziyaret

SKAL Kulübü, turizm profesyonelliğini geliştirmek ve bu alanda üyelerine yarar sağlamak amacıyla faaliyetlerine devam ediyor.

SKAL Kulübü, turizm profesyonelliğini geliştirmek ve bu alanda üyelerine yarar sağlamak amacıyla faaliyetlerine devam ediyor. SKAL Konya kulübü, Kazım Öztoklu başkanlığındaki çalışmalarına protokol ziyaretleri ile devam etti. Başkan Kazım Öztoklu ve  kulüp üyeleri , 3.Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hv.Plt.Tümg.Haluk Şahar'a makamında ziyaret etti.

Öztoklu, SKAL Kulübü ile ilgili kısa bir bilgilendirme yaparken hedeflerinin turizm sektörüne katma değer yaratmak olduğunu ve dernek hedefleri doğrultusunda çalışmalarına başladıklarını belirtti. Konya’nın yarınına yönelik yapılabilecek her türlü projeye imza atmaya hazır olduklarını belirten Öztoklu, 3.Ana Jet Üssü’nün Konya’daki varlığı ile bunu turizme katkı değer katma açısından nasıl bir değerlendirme yapılabileceği, bununla ilgili projelere tüm oteller olarak hazır olduklarını ve turizm çeşitliliğine bakımından bunu iyi değerlendirerek bölgeninde tanıtımına katkı sağlayacağını düşündüklerini belirtti.  3.Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hv.Plt.Tümg. Haluk Şahar da Konya’nın güzide otellerinin, acentalarının yöneticilerini bir arada ve birlik beraberlik içerisinde görmekten duyduğu mutluluğu ve Konya turizmi adına yapılacak her çalışmada 3.Ana Jet Üssü olarak desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.