Size En Uygun Bornozu Seçmeniz İçin Öneriler

Size En Uygun Bornozu Seçmeniz İçin Öneriler

Size En Uygun Bornozu Seçmeniz İçin Öneriler

İstediğiniz kalitede ve modelde bornoz seçmek mi istiyorsunuz? Sizinle paylaştığımız bornoz takımı seçme önerileri ile istediğiniz modelde, pratik, kaliteli ve uzun süre hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanabileceğiniz takımlarını satın alabilirsiniz.

Bornoz Takımı Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

İster bornoz aile seti olsun ister diğer bornoz modelleri olsun bornoz seçerken dikkat etmeniz gereken birtakım hususlar vardır. Bu hususlar arasında aşağıdaki hususlar vardır:

  1. Bornozunuzun Modelini Seçin

Bornozunuzu seçerken öncelikle ne tarz bir bornoz almak istediğinize karar verin. Bornoz modelleri genel olarak şu şekildedir:

  • Orta boy bornoz adından da anlaşılacağı üzere orta boy bir uzunluğa sahiptir; genelde diz boyunda olan bornozlardır. Bu bornoz modelleri sonbahar ve ilkbahar gibi ne soğul ne de sıcak olan mevsimler için önerilmektedir.
  • , dizden yukarıda kalacak uzunluğa sahip bornoz modelleridir. Bu bornoz modeli genel olarak yaz mevsimi için önerilmektedir.
  • Tam bornoz denilen bornozlar ayak bileğine kadar uzanan oldukça uzun bornozlardır. Bu bornoz bayan modeli genel olarak soğuk kış mevsimlerinde, soğuktan maksimum derecede koruma sağlayacağı için önerilmektedir.
  • Kapüşonlu bornozlar, saçlarınızı kurulamak için ekstra bir havlu satın almak istemiyorsanız size önerebileceğimiz bir bornoz modelidir.
  • Kimono bornozlar, genelde mini ya da orta boyda üretilen ve kapüşonu olmayan, yaka eni dar olan bornoz modelleridir.
  1. Bornozunuzun Kumaşına Karar Verin

Bornozunuzun modeline karar verdikten sonra karar vermeniz gereken diğer konu bornozunuzun kumaşı olacaktır. Bornozunuzun kumaşının size en kısa sürede kurulanma ve siz kurulandıktan sonra yine en kısa sürede kuruyarak bornoz askısı asılacak duruma gelmesi için size pamuklu kumaş ile bambu kumaşın birlikte kullanıldığı bornoz modellerini önerebiliriz. Bu bornoz kumaşlarından pamuklu kumaş yüksek emicilik gücü ile en kısa sürede kurumanızı sağlarken bambu kumaş bornozun en kısa sürede kurumasını sağlamaktadır. Bambu kumaş aynı zamanda bornozunun antibakteriyel özellik göstermesini ve üzerinde mikroorganizma oluşmamasını sağlar. Böylelikle sağlığınızın da korunması üzerinde olumlu rol oynar.

  1. Bornozunuzun Bedenine Karar Verin

Kıyafetlerin bedeni olduğu gibi bornozların da bedeni vardır. Bornozlar genel olarak S – M – L – XL bedenlerde üretilmektedir. Bornozların beden tablosuna bakarak bornoz erkek ya da bayan bornozları arasında bedeninize en uygun olan bornozu seçebilirsiniz.

  1. Bornozunuzun Rengine Karar Verin

Gelelim en eğlenceli kısma! Bornozunuzu uzun yıllar sıkılmadan kullanmak istiyorsanız sevdiğiniz bir renkte bornoz seçmenizi öneririz. Bornozların renklerini inceleyerek sevdiğiniz renkte olan bornozu satın alabilirsiniz. Ancak eğer renkli bornoz satın alacaksanız çok yüksek sıcaklıkta yıkamamanızı ve renkli çamaşırların rengini kaybetmemesi için kullanılan sıvı deterjanları kullanmanızı öneririz.

Bornoz takımı miraykaya sitemiz üzerinden istediğiniz bornoz takımını seçebilirsiniz. Size istediğiniz renk, model ve kumaş seçenekleri ile sunduğumuz bornoz modelleri arasından en beğendiğiniz ve size en pratik kullanımı sağlayan bornozu güvenilir ödeme seçenekleri ve cazip fiyat kampanyaları ile satın alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.