Siyasi Haberler

Siyasi Haberler

Bundan tam 30 sene önceleri, sokaklarda çocuklar gazete satarlardı.

Bundan tam 30 sene önceleri, sokaklarda çocuklar gazete satarlardı. 'Yazıyor yazıyor…' diye seslenerek gazetelerini satmaya çalışırlardı. Ama artık devir değişti ve baskılı gazete kağıtlarını okumanın yerini şimdilerde internet üzerinden haber okumak aldı. Yine de gazeteler basılmaya devam ediyor çünkü her birey interneti kullanamıyor.

Özellikle bu günlerde siyasi olayların karıştığı bir dönemde ve akp haberlerini insanların alması gerektiği bir dönemdeyiz. Çünkü son olarak akp cephesinde başbakan Ahmet Davutoğlu istifa etti ve mazbatasını eski bakan Binali Yıldırım'a teslim etti. Hal böyle olunca akp haberlerini insanların alma gerekliliği doğdu. Çünkü akp iktidar partisidir ve Türkiye'nin şimdisi ve geleceği iktidar partisinin  yapacağı adımlara ve yatırımlara bağlıdır. Bu sebepten akp haberlerini insanların en doğru biçimde ve özellikle siyaset haberlerinde olması gereken temel kurallardan bir tanesi olan dürüst bir şekilde ve tarafsız bir şekilde okumaları ve bilgi almaları gerekiyor. İşte bu yüzdendir ki Türkiye'den ve dünyadan tüm haberleri tüm şeffaflığıyla alabileceğiniz internet haber sitelerinden bir tanesi de www.vaziyet.com.tr'dir. Vaziyet haber sitesi sayesinde gerçek ve doğru bilgileri objektif ve dürüst bir biçimde hazırlanmış olan ve bizlere sunulan haberleri rahatlıkla okuyabilir bilgi alabiliriz.

Özetle, akp iktidar olduğundan beri ülkemiz büyük çalkantılara girdi ve halk sürekli sandığa gitti. Böyle olunca da halkın medyaya işi epeyce düştü çünkü haberleri takip etmek şart oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.