“sivas Valisi'nin Adı Kullanılarak Dolandırıcılık Yapılıyor”

“sivas Valisi'nin Adı Kullanılarak Dolandırıcılık Yapılıyor”

Sivas Valiliği; Vali Alim Barut, başta olmak üzere vali yardımcıları, kaymakamlar ile özel kalem müdürünün adı kullanılarak dolandırıcılık teşebbüsünde bulunabileceği belirtilerek, dikkatli olunması istendi. Sivas Valiliği'nden yapılan...

Sivas Valiliği; Vali Alim Barut, başta olmak üzere vali yardımcıları, kaymakamlar ile özel kalem müdürünün adı kullanılarak dolandırıcılık teşebbüsünde bulunabileceği belirtilerek, dikkatli olunması istendi.

Sivas Valiliği'nden yapılan açıklamada, Vali Âlim Barut’un, vali yardımcılarının, ilçe kaymakamlarının ve valilik özel kalem müdürünün ismi kullanılarak işadamlarından ve çeşitli kuruluşlardan, bazı şahısların telefonla arayarak para veya yardım istediği bilgisinin valiliğe ulaştığını belirtilerek, “Bu nedenle “Valiliğimiz kati suretle doğrudan para istemez.” düsturumuzu belirtir, bu tür taleplere kesinlikle itibar edilmemesi ve bu şekilde isteklerle arayanların olması halinde savcılık ve güvenlik güçlerine bilgi verilmesi hususu, kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadesi kullanıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.