Sivas Otogarında Bayram Yoğunluğu

Sivas Otogarında Bayram Yoğunluğu

Ramazan Bayramı öncesi Sivas Otogarı en kalabalık günlerini yaşamaya başladı. Bayram dönüşü biletlerinin de tükendiği belirtilirken vatandaşlar otobüs firmalarının ek seferler düzenleyebileceği bildirildi.Haftalar öncesinden yerlerini...

Ramazan Bayramı öncesi Sivas Otogarı en kalabalık günlerini yaşamaya başladı. Bayram dönüşü biletlerinin de tükendiği belirtilirken vatandaşlar otobüs firmalarının ek seferler düzenleyebileceği bildirildi.

Haftalar öncesinden yerlerini ayırtarak biletlerini alan vatandaşlar, bayram tatilini memleketlerinde geçirmek üzere otogarlarda yoğunluğa neden oldu. Yaz tatilinin de bayrama denk gelmesi nedeniyle biletlere aşırı bir talep olduğu ifade edildi. Sevdikleriyle hasret gidermek isteyen vatandaşlar, biletlere ilgi gösterdi.

Firma yetkilisi Tacettin Ulu, bu sene geçtiğimiz bayramlara göre aşırı bir talep olduğunu belirterek, Şuan bayram önü yerlerimizin hepsi dolu, bayram sonu biletlerine de yoğun bir talep var, yer kalmadı.” dedi.

Otogar görevlisi Erdal Anlama ise sezonun yeni başlamasına rağmen yoğunluk söz konusu olduğunu ve ek seferler düzenleyebileceklerini anlatarak, “Bayram nedeniyle otobüslerimiz dolu. Vatandaşlarımız sevdikleriyle hasret gidermek ve tatilini yapmak amacıyla seyahat ediyor. Gidiş ve dönüşlerimiz doldu, bilet sıkıntısı var. Ek seferler düzenleyebiliriz.” şeklinde konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.