Sivas mesaisi dün başladı

Sivas mesaisi dün başladı

Cumartesi günü deplasmanda Sivas Belediyespor’a konuk olacak Anadolu Selçukspor dün gerçekleştirdiği antrenmanla maçın hazırlıklarına başladı.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’un 4.hafta karşılaşmasında Anadolu Selçukspor,Sivas Belediyespor’a konuk olacak. Pazartesi gününü izinli geçiren Yavru Kartal, dün gerçekleştirdiği antrenmanla cumartesi günü oynayacağı Sivas Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde Teknik Direktör Tayfun Türkmen ve yardımcıları yönetiminde yapılan antrenman tam kadro gerçekleştirilirken koşu ve ısınma hareketleri ile başladı.Saha içine krulan parkurda pas ve top kontrolüne dayalı bir çalışma yapan futbolcular daha sonra üç grup halinde yarı sahada teknik-taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

SİVAS MAÇINA ODAKLANDI

Ligde oynadığı 3 maçta sahadan beraberlikle ayrılan Anadolu Selçukspor, bu haftasonu oynayacağı Sivas Belediyespor karşılaşmasından 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Dün gerçekleştirilen antrenman öncesinde futbolcularla kısa toplantı yapan Tayfun Türkmen, Kahramanmaraşspor karşılaşmasının geride kaldığını söyleyerek cumartesi günü konuk olacakları Sivas Belediyespor karşılaşmasına futbolcuların odaklanması gerektiğini söyledi.

HEDEF 3 PUAN

 Pazar günü maç sonrası yaptığı açıklama ile Sivas Belediyespor karşılaşmasından 3 puanla dönmek istediklerini söyleyen Tayfun Türkmen, “Cumartesi günü oynayacağımız Sivas maçından inşallah ilk 3 puanımızı alıp döneceğimizi umuyorum. Yarından itibaren de tamamen o maçın hazırlıkları için çalışmalara başlayacağız” sözlerini kullandı.

HAKAN ARMUTCU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.