Sistem hastalık saçıyor

Sistem hastalık saçıyor

Saadet Partisi YİK Üyesi Veysel Candan, Türkiye'de sistemin hastalık saçtığını belirterek, "En büyük tahribatı mevcut hükümet yaptı. Toplumun yüzde 70'i hasta. Bu, sistemin hastalığıdır. Bundan kurtulmalıyız. Safları sıklaştırmalıyız" dedi

Saadet Partisi Meram İlçe Başkanlığı Eylül Ayı Divan Toplantısı gerçekleştirildi. Saadet Partisi İl binasında gerçekleştirilen toplantıya, Saadet Partisi (YİK) Üyesi Veysel Candan, Saadet Partisi Meram İlçe  Başkanı Şuayip Koçak, ilçe teşkilat üyeleri, mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı. Candan, ülke gündeminin çok hızlı değiştiğini belirtti. Gündemi takip etmenin çok zor olduğunu söyleyen Candan,  “Toplum, genel olarak  milli ve manevi değerlerden her geçen gün uzaklaşıyor. Ülkede meydana gelen olaylara müdahil olmak yerine seyirci kalmayı tercih ediyor. Büyük bir kültür erozyonu yaşıyoruz. İnsanları tanımak artık mümkün değil” dedi.

4-1-003.jpg

ERBAKAN OLSA BUNLAR OLMAZDI

“Esas gündem boş meselelerle geçiştiriliyor” diyen Candan, tarihin yok olmaya yaklaştığını dile getirdi. Candan, “Tarihini unutan hafıza kaybına uğrar Bugünkü olayların perde arkasını, NATO'nun neden kurulduğunu bilmek İslam'ı tanımadan mümkün olmaz. FETÖ, çıktı İslamı tahribat etmeye çalıştı.  Fethullah Gülen'in hoca olmadığını yıllar önce söylediğimde bana çok itiraz edenler oldu. Onun bana elektriği geçmedi. Şimdi gördük ki bu hain bir papaz. Müslümanın feraseti böyle olamaz. Bu cehalet nereden geliyor. Toplumun neye ihtiyacı varsa ona göre konuşmamız lazım. Ahirete kalırsak işimiz çok ağır. Okuduğum hiçbir kitapta şu an yaşanan İslamiyet yazmıyor. Faizle hacca gitmek bir Müslümana yakışmaz. Şeytan, yaptığı hataları insana unutturur. Ülkede büyük yanlışlar yaşanıyor. Başkasını suçlamak gibi bir amacımız yok. Bu sistem, perişan olacağımızı gösteriyor. Bu tahribatı düzeltmek çok zor. Rahmetli Erbakan hoca olsaydı bugün yaşananlar olmazdı” şeklinde konuştu.

4-2-006.jpg

BELEDİYELER MADDİ YARDIM YAPTI

Geçmişte yapılan Türkçe olimpiyatlarına sert tepki gösteren Candan, olimpiyatlarda bir araya gelen binlerce insanın vakit namazlarını kaçırmalarını da eleştirdi. Bu durumun hiçbir açıklamasının olmadığı ifade eden Candan, şunları kaydetti: “İslamın bilinmediği ne kadar açık. Kızlı erkekli türkü okutulan yere peygamber efendimizin ruhaniyetinin geldiğini bile iddia ettiler. Böyle bir şey olur mu? Müftü önde alkışlıyor, buna da 30 bin insan inanıyor. Bunların fıkıh kitaplarında yeri yok. İslami bir dejenerasyon var. Yaşadığımızı İslam zannediyoruz. Bu olimpiyatlara parayı kim temin etti? Konya belediyeleri yardımda bulundu elimde belge var. 2 trilyon parayı verdiler bunlara, onlarda aldı gitti.  50 lira emlak vergisi ödemedi diye bu ülkede icralık olanlar var. Hangi adaletten bahsedebiliriz. Bunları söyleyince AK Parti düşmanı oluyoruz.”

SİSTEM HASTALIK SAÇIYOR

En büyük tahribatı mevcut hükümetin yaptığını ve gelecek nesillerin bu durumdan olumsuz etkileneceğini de belirten Candan, konuşmasını şöyle sonlandırdı: “Toplumun yüzde 70'i hasta. Bu, sistemin hastalığıdır. Bundan kurtulmalıyız. 14 yılda 1 trilyon dolar iç ve dış borcumuz oldu. Günlük faizi 25 trilyona denk geliyor. Allah şahit biz bunları söylemezsek, hesabımız ağır oldu. İyilik yapmaktan önce, kötülüğü dile getirmek gerekir. Safları sıklaştırmalıyız. Rakamların önemi yok. Bin kafir bir Müslümana denk olamaz. Terazinin bir tarafına La ilahe illallah lafsını koy, karşısına dünyanın küfrünü. Yine de birinci taraf ağır gelir. Moraliniz bozulmasın. Kurtuluş, Milli görüştedir. İmanlı ve ahlaklı gençliktedir. Dışarıda bunları insanlarımıza güzel ve tatlı bir dille anlatmalıyız. Fetret dönemi geçiriyoruz. İslam çizgisinden ayrılmayacağız. Peşin hükümlü olan ve laftan anlamayanlarla tartışmaya girmeyin. Her zaman dedik yine diyoruz. Davamız kıyamete kadar sürecek.”

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum