Sistem değişikliği yaşanıyor

Sistem değişikliği yaşanıyor

Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, transfer konusunda konuştu

Takımda bir sistem değişikliği yaşandığını belirten Başkan Şan, "Zorlu bir sezona hazırlanıyoruz. Çıta giderek yükseliyor. Bizden beklentileri biliyoruz. Teknik heyetle beraber yaptığımız kadro mühendisliği çalışmasında epey bir zorlanacağız. Bir sistem değişikliğine gidiyoruz. Bunu kademeli yapmak istiyoruz. Radikal bir değişiklik biraz riskli. Bu yüzden dikkatli olmalıyız. Biz geçtiğimiz yıllardaki ekip ruhunu devam ettirmek istiyoruz. Biz başarıyı böyle yakaladık" diye konuştu.

ÖNCELİKLİ TRANSFER SOL BEK VE STOPER MEVKİİNE OLACAK  

Transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirten Şan, "Transferde stoper ve Douglas'ın gitmesiyle sol bek öncelik halini aldı. Belki bir kanat oyuncusuyla Erzurum kampını bitirebiliriz. Erzurum kampının ardından teknik heyetin vereceği rapor önemli. Ondan sonra Avusturya kampında eksik mevkilere bakabiliriz. Anadolu Selçukspor'dan gelen isimler var. Kiralık oyuncular geri geldi. Kamp döneminde görmek istiyoruz genç oyuncuları. Gen oyunculara bir şans verildiğini görüyoruz. bu futbolcu kardeşlerimizin bu şansı iyi değerlendirmelerini temenni ediyoruz. Erzurum kampı içerisinde ya da sonunda daha net olarak son kadro şekillenmesini konuşabiliriz" ifadelerini kullandı.

KONYASPOR AFRİKA’YA YÖNELDİ

Başkan Ahmet Şan forvet transferi ile ilgili olarak da Afrika’ya yöneldiklerini ifade ederek   "Görüştüğümüz isimler arasında Senegalli bir forvet var. Nijeryalı kanat oyuncusu ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz Transfer kolay olmuyor. Transfer  döneminde ismin konuşulması rekabetleri beraberinde getiriyor. Bu noktrada dikatli olmalıyız. Kulübün menfaatleri gereği isimleri biraz gizli tutmamız lazım. Scaout ekibimizin listesi var. Çalışmalar devam ediyor. Transferde dikine ve hızlı futbolcuları düşünüyoruz. Öncelik sol bek ve stoper, onları gerçekleştirdikten sonra diğer mevkileri de tamamlayacağız" dedi.

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum