Şırnak’ta Görev Yapan Öğretmenlerin Eğitimi Tamamladı

Şırnak’ta Görev Yapan Öğretmenlerin Eğitimi Tamamladı

Şırnak’ın İdil ve Cizre ilçelerinde görev yapan 177 öğretmen, Milli Eğitim Bakanlığının düzenlemiş olduğu ‘Öğretmenlik Uygulamaları Semineri’ kapsamında eğitim almak için Konya’ya geldi.Eğitim Bilimle...

Şırnak’ın İdil ve Cizre ilçelerinde görev yapan 177 öğretmen, Milli Eğitim Bakanlığının düzenlemiş olduğu ‘Öğretmenlik Uygulamaları Semineri’ kapsamında eğitim almak için Konya’ya geldi.

Eğitim Bilimleri Uzmanı Doç. Dr. Onur Köksal’ın konuşmacı olduğu programın açılış töreni Konya Mevlana Öğretmenevinde 08 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşti. Katılımcı öğretmenlere seminer süresi boyunca “Eğitimde Kullanılan Strateji, Yöntem ve Teknikler; Değerler Eğitimi; İletişimde Beden Dili; Stres Yönetimi; Meslek Etiği ve Alternatif Ölçme ve Değerlendirme Yöntemleri konuları hakkında eğitim verildi. 08- 12 Şubat tarihleri arasında 5 gün boyunca süren seminer programının açılış törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Servet Altuntaş ve Dündar Polatcan ile Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav katıldı.

Programının 12 Şubat 2016 tarihindeki kapanışı törenine de Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Öğretmene Hizmet, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Dairesi Başkanı Muhittin Yılmaz ve Konya İl Milli Eğitim Müdür Vekili Servet Altuntaş katıldı. Seminer programında eğitmen olarak görev yapan Doç. Dr. Onur Köksal ve Matematik Öğretmeni Hatice Çetin’e katkılarından dolayı Dairesi Başkanı Muhittin Yılmaz tarafından hediye takdiminde bulunulması ve katılımcı öğretmenlere protokol tarafından sertifikalarının verilmesiyle eğitim sona erdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.