Sıra Osmanlı'da

Sıra Osmanlı'da

Torku Konyaspor'da gözler Osmanlıspor maçına çevrildi. Yarın Konya Büyükşehir Belediye Stadında oynayacak karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. Karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek

Ziraat Türkiye kupası çeyrek final maçında Çarşamba akşamı, İstanbul deplasmanında Beşiktaş’ı devirerek yarı final şansını artıran Torku Konyaspor’da yüzler gülüyor. Lig ile birlikte kupada da bu sezona başarılı biri çıkış yakalayan Kartallar, ilk maçta aldıkları bu galibiyetle Mart ayı başında oynanacak ikinci karşılaşma için yarı final adına bir adım öne geçti. Maçtan sonra geceyi İstanbul’da geçiren Torku Konyaspor, dün öğle saatlerinde havayoluyla Konya’ya döndü. Yeşil-beyazlılar, ligin 21. haftasında, Cumartesi günü içi sahada Osmanlıspor ile oynanacakları lig maçının hazırlıklarına dün öğleden sonra Kayacık tesislerinde gerçekleştirdikleri antrenmanla başladı.   Bugün taktik çalışma gerçekleştirecek olan Torku Konyaspor’da sarı kart cezalısı Rangelov Cumartesi günkü maçta forma giyemeyecek. Takımda bunun dışında cezalı ve sakat futbolcu bulunmamakta.  Bu zorlu karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek.

BAYDAR UMUTLU

Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Konya'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında sahalarında Beşiktaş karşısında destan yazmak istediklerini söyledi. Baydar, yaptığı açıklamada, çeyrek finalin ilk ayağında İstanbul deplasmanında aldıkları 2-1'lik galibiyetin tesadüf olmadığını belirtti. Maçın başından sonuna kadar galip gelmeyi isteyen tarafın kendileri olduğunu savunan Baydar, şunları kaydetti: "2016'da oynadığımız 9 resmi karşılaşmadan 7 galibiyet, 2 de beraberlik aldık. Beşiktaş karşısına da galip gelmek için sahaya çıktık. Müsabakanın zor olacağını biliyorduk ancak bu sene kupada iddialı olduğumuzu söylemiştik. İstanbul ekibi karşısında galip geldiğimiz için mutluyuz. İnşallah Konya'da oynanacak ikinci maçta Beşiktaş karşısında sahamızda destan yazmak istiyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle yarı finale adını yazdıran takımlar arasında olmayı hedefliyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.