Sıra iç sahada

Sıra iç sahada

Alanyaspor deplasmanında 11 maçlık galibiyet hasretini sonlandıran Atiker Konyaspor iç sahada oynayacağı Trabzonspor maçını da kazanarak taraftarını evinde de mutlu etmek istiyor

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligin 32. haftasında sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak. Alanyaspor deplasmanında 11 maçlık galibiyet hasretini sonlandıran Atiker Konyaspor iç sahada oynayacağı maçı da kazanarak taraftarını evinde de mutlu etmek istiyor.

Son lig galibiyetini 27 Ocak’ta Konya’da oynanan maçta Antalyaspor’u 2-0 mağlup ederek alan yeşil-beyazlılar, bu tarihten itibaren oynadığı 11 maçta 3 puana ulaşamadı. Konyaspor bu süreçte 7 beraberlik alırken, 4 kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bu hasreti geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Alanyaspor karşısında 4-2 gibi gollü bir galibiyetle sonlandıran Atiker Konyaspor iç sahada oynayacağı Trabzonspor maçını da kazanmak istiyor. Süper Ligde Alanyaspor maçı öncesi son 5 maçta1 gol atabilen Atiker Konyaspor, rakibine 4 golbirden atarken ligde de uzun bir aranın ardından en gollü maçını yaşadı. Atiker Konyaspor, Süper Lig’de uzun bir aradan sonra en çok gol attığı maçı yaşadı. Alanyaspor’u 4-2 ile geçen yeşil-beyazlı ekip, bu sezon ilk kez rakip ağlara 4 gol birden bıraktı. Konyaspor, 36 maç sonra ise ilk kez bu kadar gol attığı bir maçı yaşadı. Anadolu Kartalı, bu maçtan önce son olarak geçen sezonun ikinci yarısında evinde oynadığı Sivasspor maçında 5 gollü galibiyet almıştı. Konyaspor, Sivasspor maçından sonra 3 golün üstüne çıkamamıştı

Atiker Konyaspor iç sahada oynadığı 15 maçta 5 galibiyet 6 beraberlik alırken 4 de mağlubiyet aldı. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada Erzurumspor, Ankaragücü, Alanyaspor, Kasımpaşa ve Antalyaspor’u yenerken Bursaspor, Beşiktaş, Yeni Malatya Göztepe Sivasspor ve Galatasaray maçlarında sahadan 1 puanla ayrıldı.

TRABZONSPOR MAÇ KAYBETMİYOR

Atiker Konyaspor’un pazar günü evinde konuk edeceği Trabzonspor son 9 maçta yenilgi yüzü görmedi. Bordo-mavili ekip 9 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik aldı.Trabzonspor bu beraberlikleri dış saha maçlarında aldı.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.