Sınıf Mevcudunun 34 Olduğu Bursa’da Hedef 26 Kişi

Sınıf Mevcudunun 34 Olduğu Bursa’da Hedef 26 Kişi

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, artan okul ihtiyacını karşılamak için yoğun bir çalışma içinde olduklarını, hedeflerinin tekli eğitim olduğunu belirtti.     Veli Sarıkaya, öğrencilerin modern binalarda...

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, artan okul ihtiyacını karşılamak için yoğun bir çalışma içinde olduklarını, hedeflerinin tekli eğitim olduğunu belirtti.

    Veli Sarıkaya, öğrencilerin modern binalarda eğitim almasını sağlamak için hayırsever ve yerel yönetimlerle işbirliğine gittiklerini söyledi.

    Bursa’nın hayırsever yatırımlarında en iyi illerin başında geldiğini anlatan Sarıkaya, 14 bin 656 derslik ve 493 bin 805 öğrencinin bulunduğu Bursa’da derslik başına düşen öğrenci sayısının ilkokul ve ortaokullarda 34, ortaöğretimde ise 28 olduğunu ifade etti.

    Hedeflerinin tekli eğitim ve 26 kişilik modern sınıflarda eğitim olduğunun altını çizen Sarıkaya, arsa, sınıf ve spor salonu ihtiyaçlarının giderilmesinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve diğer belediyelerin büyük katkıları olduğunu ifade etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.