Sincap Çocuk Tiyatrosu Seydişehir'de

Sincap Çocuk Tiyatrosu Seydişehir'de

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Konya Orman Bölge Müdürlüğü Sincap Çocuk Tiyatrosu, "Orman Dostu Sincap" isimli oyunu Seydişehir Belediye Salonu'nda sahneledi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Konya Orman Bölge Müdürlüğü Sincap Çocuk Tiyatrosu, "Orman Dostu Sincap" isimli oyunu Seydişehir Belediye Salonu'nda sahneledi.

Orman İşletme Şefi Halil Kabakcı, oyun sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada çocuklara ve gençlere orman sevgisini aşılamak ve onlarda var olan dinamizmi ormanların korunması yönünde harekete geçirmek amacıyla Orman Genel Müdürlüğünün böyle bir organizasyon düzenlediğini söyledi. 

Sincap Çocuk Tiyatrosunun orman, tabiat ve çevre konularında, eğitim ve bilinçlendirme faaliyetleri yürüttüğünü belirten Kabakcı, "Özellikle ilköğretim öğrencilerine yönelik olarak Seydişehir’de sergilenen Orman dostu Sincap isimli oyun, öğrencilerin büyük ilgisini çekti. 40 dakika süren müzikli oyunda fidan dikimi, orman yangınları, tabiat olayları, çevre kirliliği gibi konular işlendi." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.