Simav'da 'İşte Etkili İletişim' Seminerleri Düzenlendi

Simav'da 'İşte Etkili İletişim' Seminerleri Düzenlendi

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Simav Esnaf ve Sanayiciler Derneği (SESAD) tarafından "İşte Etkili İletişim" başlıklı seminerler dizisi düzenlendi.

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Simav Esnaf ve Sanayiciler Derneği (SESAD) tarafından "İşte Etkili İletişim" başlıklı seminerler dizisi düzenlendi. Zafer Kalkınma Ajansı'nın desteklediği seminerler, 21–25 Nisan 2014 arasında devam etti. Körfez Dershanesi salonundaki seminerleri, Ankara KCS Eğitim Danışmanlık Koçluk Akademisi görevlileri verdi.

Katılımın sınırlı tutulduğunu belirten SESAD yöneticilerinden Mehmet Altınsay, “Yaşamımızın her anında karşımıza çıkan ve iletişimin en önemli aşaması olan doğru, güzel, etkili ve akıcı konuşmanın temelini almak amacıyla bu seminerleri düzenledik. Katılımı belirli bir sayıda tutmak zorundaydık ama daha sonraki zamanlarda çeşitli seminerler düzenlemeyi. Simavlı esnaf ve işadamlarımızı davet etmeyi planlıyoruz.” dedi. Bu tür seminerlerin çok verimli geçtiğini belirten SESAD Başkanı Tahir Sezer ise, “Katılımcılara, işin ehli kişiler tarafından diksiyon, ses ve nefes, Türkçe fonetik ve beden dilini de içeren sözel iletişim becerileri, etkileyici iletişim, hitabet, topluluk önünde konuşma ve sunuş yöntemleri gibi birçok konuda eğitim verildi. Bu tür seminerleri, ilçemizde birçok yere götürmeyi planlıyoruz.” şeklinde konuştu. Özel bir eğitim kurumundan seminerlere katıldığını belirten Metin Sağlam, “Bu seminerlerin gerçekten önemi çok büyük. Yoğun programlarımızın arasında bu seminerleri kaçırmadan katılmaya çok özen gösterdim. SESAD’a çok teşekkür ediyorum.” dedi. Esnaf olduğunu belirten İbrahim Adışen de, “Seminerde emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. İşyerlerimizde bazı şeyler bizlere çok doğalmış gibi geliyor ama bu seminerlerle bazı diyalog ve konuşmalar daha anlam kazanıyor. Müşteriyi daha iyi anlıyor ve bizlerden ne talep ettikleri daha kolay çözüyoruz.” diye konuştu. Seminer sonunda katılımcılara, Kurucu Eğitmen Saadet Özdilek tarafından sertifika verildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.