Şile'de Fırtına Çatıları Uçurdu

Şile'de Fırtına Çatıları Uçurdu

Şile’de öğleden sonra etkili olan şiddetli rüzgar ve fırtına, bazı ev ve iş yerlerinde maddi hasara sebep oldu. İlçenin muhtelif yerlerinde rüzgarın şiddetine dayanamayan ağaçlar yollara devrilirken, bazı evlerin de çatıları uçtu. Üsküdar...

Şile’de öğleden sonra etkili olan şiddetli rüzgar ve fırtına, bazı ev ve iş yerlerinde maddi hasara sebep oldu. İlçenin muhtelif yerlerinde rüzgarın şiddetine dayanamayan ağaçlar yollara devrilirken, bazı evlerin de çatıları uçtu.

Üsküdar caddesi merkezinde bir binanın çatısı da rüzgarın şiddetine karşı koyamayarak komple uçtu ve yaya trafiğinin olduğu caddeye düştü.

Yoldan geçen vatandaş olmaması olası bir kazayı engellerken, yolda bulunan bir araç da zarar gördü. Polis ve zabıta ekipleri caddeye giriş çıkışları kapatırken itfaiye ve fen işleri ekipleri de enkazı kaldırma çalışmalarına başladı.

Olayın akabinde çatının düştüğü noktaya incelemelere gelen Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, zabıta ekiplerine talimat vererek ilçe genelinde çalışmalar başlattı.

Fırtınanın çatılardan uçurduğu kiremitler ve kırılan camların, bazı vatandaşların yaralanmasına sebep olduğu öğrenildi.

Şile’yi birbirine katan fırtına, kısa sürede etkisini kaybetti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.