Silah oyunları ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız

Silah oyunları ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız

Silah oyunları ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız

Bilindiği üzere içinde bulunduğumuz asra bilgisayar, mobil cihazlar ve konsol oyunları damga vurmuştur. Neredeyse hemen her insanın en büyük eğlencesi haline gelen bilgisayar oyunlarının kategorilerindeki farklılıklar, çeşitli zevklere sahip olan farklı insanları ortak paydada buluşturmayı başarmış durumdadır. Kimi oyuncular araba oyunlarıyla vakit geçirmeyi severken, kimisi de spor oyunlarıyla sanal müsabakalara çıkarak kupaları kaldırmak uğruna ter dökmeye devam ediyor. Bahsi geçen tüm bu kategoriler içerisinde nın takipçi kitlesi büyüklüğüyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Nişan oyunları, silah oyunları ve savaş oyunları gibi farklı alt kategorilere de sahip olan aksiyon oyunları; heyecanın ve eğlencenin üst seviyede olduğu yapımlar arasındadır. Bahsi geçen nda hareket tuşları çoğu oyunda olduğu gibi W, A, S, D tuşlarıdır. Mouse ile silahı hareket ettirebilir ve düşmanları haklayabilirsiniz. Ayrıca silahınızın dürbününü açıp kendinize iyi bir açı oluşturabilmeniz de mümkündür. Böylece hedefinize daha yakından nişan alabilir ve onu saf dışı bırakabilirsiniz.

Nişan oyunlarında çoğu zaman dürbünlü tüfek kullanılır ve bu tüfekle düşmanlar titizlikle imha edilmeye çalışılır. Vurduğunuz düşman başına para kazanır ve bu paralarda daha iyi silahlar satın alırsınız. Bazen kamuflajınızın rengini değiştirebilir, bazen de en üst model silahları envanterinize katabilirsiniz. Genellikle azılı bir tetikçi katili canlandırdığınız nişan alma oyunlarında her bir bölümü geçtikçe daha zorlu görevler sizleri bekliyor olacaktır. Bazen uluslararası bir savaş suçlusunu, bazen de yolsuzluk yapan bir devlet görevlisini ortadan kaldırmak için size görevler verilebilir. Hareket halinde olduklarında vurması daha da zorlaşan bu hedefleri öldürerek tetikçilik kariyerinizi başarıyla ilerletebilirsiniz. Ancak nişan alma oyunlarında dikkat edilmesi gereken bir husus da, karşı tarafta yer alan nişancıları teker teker vurmanız ve diğer askerlerin sizi fark etmesini engellemek olarak karşımıza çıkıyor. Aksi takdirde düşman askerler size ateş açarak ölmenize ve oyuna yeniden başlamanıza sebep olabilir.

Dikkatli ve temkinli davranarak birer birer bölümleri geçip, en sonunda oyunu bitirmeyi başarabilirsiniz. Eğer tek kişilik oynamaktan sıkıldıysanız, silahoyunu.gen.tr sitesindeki iki kişilik oyunlarda da nişan almaya devam edebilirsiniz. Sitede yer alan bu tür oyunlar, ziyaretçiler tarafından daha çok seviliyor. Kan ve şiddet içeren sahnelere de ev sahipliği yapan bu tür oyunları oynarken her zaman ebeveyn gözetiminde olmakta fayda var. Aksi halde bu tür görüntüler çocukların psikolojik gelişimlerine ket vurma riskini bünyesinde barındırıyor. Eğer siz de 18 yaşından küçük bir çocuksanız, bu tür oyunlar yerine farklı kategorilerde yer alan içeriklerle vaktinizi değerlendirmeyi düşünmelisiniz. Heyecanlı araba yarışlarından tutun, hayal dünyanızı resme aktarabileceğiniz en güzel boyama oyunlarına kadar birbirinden farklı yüzlerce oyun sizleri silahoyunu.gen.tr’de bekliyor olacak. Sevdiğiniz oyunlarla ilgili yorumlarınızı göndermeyi ve bu siteyi arkadaşlarınıza tavsiye etmeyi sakın unutmayın!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.