Sıkıntılı bir sonuç aldık

Sıkıntılı bir sonuç aldık

Anadolu Selçukspor teknik direktörü Cenk Özcan, " Maç içinde beklenmedik bir kırmızı kart oyun stratejimizi tamamen değiştirmemize neden oldu. Maç sonunda sıkıntılı bir sonuç aldık" dedi

Sahalarında 1-0 mağlup oldukları Fethiyespor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Anadolu Selçukspor teknik direktörü Cenk Özcan, "Maç içinde beklenmedik bir kırmızı kart oyun stratejimizi tamamen değiştirmemize neden oldu. Ve sonunda sıkıntılı bir sonuç aldık. Kendi sahamızda ilk kez yeniliyoruz. Aslında maç içinde futbol oynamaya çalışan, oyunu güzelleştirmeye çalışan taraf bizdik. Pozisyonlarımız var ancak gol yapma noktasında sıkıntı yaşadık" dedi.

ŞANS YANIMIZDA DEĞİLDİ

"Santraforumuz Seddar sakatlığı nedeniyle aramızda yok" diyen Cenk Özcan, "Ne yazık ki sezonu kapattı, onun yokluğunu fazlasıyla hissediyoruz. Yerine oynayan arkadaşlar ellerinden geleni yapıyorlar ancak bu kadar. Onlara da söyleyebilecek fazla bir şeyimiz yok, bu yüzden sıkıntılı anlar yaşıyoruz. Gol atamayınca işte bir tane top bize çarpıp kaleye giriyor ve puanlardan oluyorsunuz. Futbol şansı olarak baktığımızda üç dört haftadır zaten yanımızda değildi. Ne yazık ki kendi sahamızda mağlup olduk. Oyuncularıma gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Fakat elbette kendisine çeki düzen vermesi gereken bazı arkadaşlarımız var,  onları da uyarmak istiyorum, sahada mücadele etmezsek gereken sonucu alamayız. Mücadele eden formayı giyer" sözlerini kullandı.

MÜCADELE EDECEĞİZ

Cenk Özcan, üzgün olduklarını ifade ederek konuşmasını şöyle tamamladı: "Sonuç alamadığımız için üzgünüz ama yarışmacı yönümüzün yanı sıra bizim bir diğer görevimizde oyuncu yetiştirmek. Bu anlamda iyi neticeler alıyoruz Ümit Milli Takıma 2 oyuncumuz davet edildi. Güzel tarafı bu belki ama saha sonucu alamamamız bizi üzdü. Artık işimizi daha da ciddiye alıp bugünden sonra buna göre mücadele etmeliyiz."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.