Şık Erkek Cüzdan Modelleri

Şık Erkek Cüzdan Modelleri

Şık Erkek Cüzdan Modelleri

Daima yanımızda taşıdığımız ve günlük hayatta en önemli kurtarıcılarımızdan biri olan cüzdanlar hem şıklık hem de ihtiyaca cevap vermesi yönünden oldukça özel bir aksesuardır. Cüzdandan beklentimiz arttıkça cüzdan seçimi de zorlaşmakta. Kadınlar bu konuda erkeklere göre çok daha kolay karar verse de erkekler için cüzdan almak, doğru cüzdana karar vermek bir hayli zor. Bu zor karar sonucunda en doğru cüzdanı bulmak için adresine bakmadan karar vermeyin.

Erkeklerin günlük hayatta tarzlarını yansıttıkları kemer ve ayakkabı seçimi taşıdığınız cüzdanla da tamamlandığında mükemmel uyum yakalanabilir. Bu üç aksesuar bir erkeğin tarzına ilişkin dışardan fikir verebilir. Bu nedenle erkekler için cüzdan alırken tarza uygunluk da önemli kriterlerden biridir.

Spor tarza sahip bir erkekseniz ünlü spor markalarının cırt cırtlı, fermuarlı spor cüzdan modellerini tercih edebilirsiniz. Özellikle gençler arasında yaygın olan spor cüzdanlar farklı renk ve model seçenekleriyle ucuz cüzdan arayanlar için iyi bir seçenek olabilir.

Klasik tarza sahip beyefendiler ise tercihlerini deri cüzdandan yana kullanırlar. Deri cüzdanlar diğer cüzdan modellerine göre uzun ömürlü ve kaliteli olması nedeniyle şıklık için bulunmaz bir parçadır. Cüzdanlarını genellikle pantolon cebinde ya da ceket cebinde taşıyan erkekler alanın küçük olması nedeniyle cüzdan seçiminde boyut olarak küçük modellere yönelirler. Bu nedenle deri cüzdan modelleri arasında en çok tercih edilen deri kartlıklardır. Kartlık cüzdanlar, günlük hayatta çoğunlukla yanında kredi kartı taşıyan erkekler için büyük kolaylık sağlar.

Deri cüzdan modelleri klasik cüzdan, kartlık cüzdan ve para tokalı cüzdanlar olarak ayrılır. Son zamanların modası olarak karşımızda çıkan büyük boy içine telefon sığabilen fermuarlı kartlıklar da  erkekler tarafından tercih edilen modeller arasındadır.  Klasik cüzdanlar, özel eşyalarınızı taşımanızı sağlayan tüm alana sahiptir. Kullanıcıya, kağıt para, bozuk para bölmesi, kredi kartı bölmelerinin yanı sıra şeffaf ehliyet kimlik bölmeleri ve gizli bölme alanları sunar. Cüzdan rengi olarak erkekler siyah cüzdanı ilk sırada tercih ederler bunu lacivert, kahverengi ve taba rengi takip eder.

Kartlık cüzdanlar mini boylarda olması nedeniyle ve yanında çok fazla bozuk ve kağıt bulundurmayan beyler için ideal bir modeldir.

Para tokalı cüzdanlar ise demir para tokası alanı ile kağıt paralarınızın sıralı olarak cüzdan ortasında tutulmasını sağlar. Bu cüzdan modelinde de yine şeffaf ehliyet bölmesi ve az sayıda kredi kartı bölmesi mevcuttur.

Unisex kullanıma uygun olarak tasarlanan fermuarlı deri cüzdanlar ise telefonunu da cebinde taşımak isteyenler beyler için tasarlanmış modellerdir. Siz de hemen sitesine gelerek hakiki erkek deri cüzdan modelleri arasından size uygun olanı seçebilir güvenle sipariş verebilirsiniz.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.